Blagdansko darivanje: Ženski rokovnik

Poklanjamo vam tri Ženska rokovnika za 2015. godinu!
Ženski rokovnik 
Iako je Božić iza nas, Fashion.hr Style Community i danas vas nagrađuje fantastičnim poklonima kojima neće odoljeti nijedna žena! Riječ je o Ženskom rokovniku za 2015. godinu, rokovniku koji je prilagođen potrebama moderne žene, koji svojim jedinstvenim sadržajem omogućava bolju organizaciju poslovnog i privatnog života žene koja ga koristi.

Rokovnik pored godišnjeg planera sadrži mnoge zanimljive rubrike koje ga čine osobnijim i posebnijim od ostalih klasičnih planera. Neke od rubrika kao što su pms kalendar, podsjetnik i upute za samopregled grudi, lista za termine posjeta liječniku, sezonska shopping lista, check lista za godišnji odmor, lista naslova knjiga ili filmova koje želite pogledati i pročitati, te liste novogodišnjih odluka i prioriteta ovaj rokovnik čine i svojevrsnim poludnevnikom kojeg uvijek želite imati pored sebe. Sadržaj rokovnika podjeljen je na osobne informacije, osobne interese, podsjetnike, godišnji planer, te stranice posvećene osobnom razvoju, i bilješke o mjesečnom budžetu. Prepoznatljiv je i po ogledalcu ugrađenom unutar korica, ima elastičnu trakicu za zatvaranje, gumicu za olovku, i dvije pokazne trakice.

Troje sretnika koji ispod teksta ostave komentar mogu osvojiti prekrasan Ženski rokovnik! Od vas tražimo da ostavite komentar po želji, a mi ćemo nasumičnim odabirom izabrati troje sretnika u ponedjeljak iza 12 sati.
 

Sretni dobitnici i njihovi komentari su:

Martina Baric: ‘Ponosna sam vlasnica vec dva popunjena rokovnika Aleksandre Dojcinovic i Urshoes Ursule Muzic..Luda sam za rokovnicima uvijek su samnom u torbi jer sve sto zapisujem na jednom je mjestu nema vise gubljenja ni tone papira po kuci ♡♡ pa evo ulazimo u 2015 pa kao pokloncic voljela bih ga imati i ove godine.’

Tihana Nađ: ‘Rokovnici su prekrasni! Nikad nisam imala njihov rokovnik,ali mi je dugo na wish listi i ovo je savrseno!’

Jelena Kovačević: ‘Divno, sretno svima! Puno pozdrava, svako dobro i sve najljepše u Novoj 2015. godini!’

Molimo sretne dobitnice da se jave na redakcijski mail: redakcija@fashion.hr nakon 5. siječnja kako bismo dogovorili detalje oko preuzimanja nagrada. Napišite u subject koju ste nagradu osvojili.

Objavljeno: 27.12.2014. u 12:01
vrh stranice
p p