FILM I TEATAR

5 serija koje će unijeti boje u sive jesenske dane

Što gledamo u studenom?

Već nam je došao studeni, te se pitamo kamo je već ova godina odletjela. Vani je sve hladnije, a prije nego što eksterijer zaprimi božićno ruho, zagrijte su u vašim domovima uz šalicu toplog kakaa i dobru seriju. Studeni je zapravo idealan mjesec za to jer se taman stignete večerima odmoriti i zagrijati prije no što krenu sve blagdanske aktivnosti u prosincu.

 U nastavku donosimo nekoliko dobrih serija na koje se itekako isplati utrošiti vrijeme.

Narcos: Mexico

Dobili smo cijeli novi Narcos. Nakon tri sezone ispitivanja poprilično impresivnog lanca kolumbijskih kartela (kao i šokantnog nasilja koje ih je držalo zajedno), emisija se kreće prema sjeveru do Meksika, gdje će se usredotočiti na formiranje Guadalajara kartela osamdesetih godina. Narcos je uvijek iznenađujuće edukativna serija - osim akcijskih i prilično uznemirujućih sekvenci, ova serija uključuje naraciju u dokumentarnom stilu koja publike skreće pozornost na kriminal i međunarodne afere.


Baby

Baby je već pokrenuo kontroverzu mjesec dana prije samog početka na Netflixu. Serija je zapravo svojevrsan odgovor na seriju 'Skins'. Skins, kultna britanska serija, bila je hit zbog svoje iskrene i ponekad glamurozne slike o seksu, drogama i životu tinejdžera u Engleskoj, a 'Baby' odnosi taj koncept u Italiju.

The Kominsy Method

'The Kominsky Method' humorstična je serija u kojoj glavnu ulogu igra poznati glumac Michael Douglas. Douglas igra nekadašnju glumačku zvijezdu koji je sada postao učitelj glume. Serija se sastoji od osam epizoda, te ju potpisuje Chuck Lorre, autor hvaljene serije 'Dva i pol muškarca', a na ekranima je možete pratiti od 16. studenog.


Clique

Nedostaje vam 'Gossip Girl'? Možda imamo alternativu. Clique je nova serija o vrlo atraktivnim i oku ugodnim tinejdžerima koji rade vrlo loše i misteriozne stvari. Serija na ekrane dolazi 7. studenog, a nama se čini savršenom za upotpunjavanje pomalo sivih jesenskih dana.


House of Cards

Svi ljubitelji ove serije konačno dolaze na svoje obzirom da nam je napokon došla završna sezona. Obzirom da je glavi lik, Kevin Spacey, izbačen iz serije, ulogu beskrupuloznog političara Franka Underwooda preuzima njegova supruga Claire. Također, za finalnu sezonu gledat ćemo i neka nova glumačka pojačanja poput Diane Lane i Greg Kinneara koji u seriji tumače blizance.

Foto: IMDB, Unsplash, Netflix
Objavljeno: 05.11.2018. u 14:09
Tagovi: serija, tv serija

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p