KULTURA

Glumice popularne serije 'Orange is the new black' potvrdile kraj snimanja

Dani zatvora se bliže kraju

Upozorenje: Ova vijest bi vas mogla rasplakati. Finalna sezona #OITNB 2019.“ je vijest od 17. listopada sa službenog Twitter profila serije u kojoj trenutačna glumačka postava objavljuje kako će nadolazeća sedma sezona biti posljednja što je svakako rastužilo poveću vojsku fanova ove Netflixove uspješnice.

„Nedostajat će mi glumiti ovaj lik koji živi stalno na rubu u jednoj od najutjecajnijih, originalnih i kontroverznih serija ovog desetljeća“ u videu navodi Kate Mulgrew poznatija u seriji kao Red. Uzo Aduba, odnosno Crazy Eyes, također je podijelila s fanovima kako je „Zahvalna na ovom zabavnom vremenu, znanju, prijateljstvu, ljubavi te obitelji s kojom je  zajedno stvorila ovu seriju u posljednjih 7 godina“ dodavši kako gledatelji neće biti razočarani onim što pripremaju za 7. sezonu „opet ćemo vam dati i više nego što možete zamisliti“.

Jednu od najpopularnijih serija Netflixa, stvorila je TV veteranka Jenji Kohan koja je posljednjih godina nekoliko puta bila pohvaljena zbog raznolikog ansambla glumaca i perspektive serije koja je usmjerena prema ženama (napokon!). Prikazom ženskih likova koji razvijaju svoje odnose ljubavi i mržnje u Kaznionici Litchfield dok služe svoje kazne, stvorila je omiljenu seriju mnogih. „Nakon sedam sezona, vrijeme je da se riješimo zatvora“ rekla je Kohan te nadodala „Nedostajat će mi sve lude žene Litchfielda i nevjerojatna posada s kojom radim. Moje srce je narančasto, ali blijedi prema crnoj boji“. Za sada, datumi objavljivanja posljednjih epizoda 7. sezone nisu objavljeni tako da ostaje nam pričekati do 2019. godine za zadnje dane u kaznionici Litchfield.

Foto: IMDB
Objavljeno: 19.10.2018. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p