FILM I TEATAR

Kultna serija 'Breaking Bad' dobiva filmski nastavak

Šuška se o velikom projektu jedne od najpopularnijih serija u povijesti
Mora da ste spavali duboki zimski san ako niste pogledali Breaking Bad ili bar čuli za istoimenu seriju. Gotovo deset godina nakon premijere i pet godina od velike završnice serijala, počelo se naveliko šuškati kako je u tijeku snimanje velikog nastavka u filmskom obliku.

Da, ujedinite se obožavatelji Jessieja Pinkmana i Walter Whitea jer, prema svemu sudeći, ponovno ćemo uživati i strepiti nad životima intrigantnog dvojca. Kreativni um koji stoji iza serijala, Vince Gilligan, i ovog puta je drži redateljsku palicu filma čije je snimanje već počelo u New Mexicu. Ipak, vrlo malo detalja je još uvijek poznato i o cijelom projektu vrlo je malo poznato. Primjerice, vrlo vjerojatno svoju ulogu neće ponoviti brilijantni Brian Cranston koji je utjelovio velikog Heisenberga budući da svi obožavatelji dobro znaju kako je njegova priča završila. S druge strane, Pinkman, koji je postao svojevrsnim kultom ličnosti zahvaljujući jednoj itekako prepoznatljivoj riječi, postaje okosnicom radnje novog filma.


Naime, posljednje scene serijala predočile su samozatajan kraj Pinkmana koji napokon uspijeva pronaći svoj, naizgled, sretan završetak. Ipak, poznavajući dobro okolnosti u kojima je odrastao, radio i živio, Pinkman će tako nastaviti život mladog muškarca koji se jedvice uspio oteti životu zarobljenika i nastavlja živjeti s jednim okom uvijek otvorenim. Vijest kako će ova kultna serija postati filmom obradovala je mnoge, te iako veliki broj ovakve vrste remake serijala ne postigne pozitivan uspjeh, zahvaljujući prequel verziji serije “Better Call Sal” gajimo velike nade kako će ovo biti još jedna u nizu uspješnica. Datum izlaska filma još uvijek nije poznat kao ni ostatak glumačke postave, ali s nestrpljenjem iščekujemo više!
Foto: IMDb
Objavljeno: 08.11.2018. u 11:08

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p