FILM I TEATAR

Na male ekrane dolazi serija koja je osvojila cijeli svijet

Sjajna serija koja će vas oduševiti!

Peaky Blinders je gangsterska drama smještena početkom dvadesetih godina prošlog stoljeća, a kritika i gledatelji su je prozvali svojevrsnom britanskom verzijom serije Carstvo poroka. Serijal pripovijeda priču o Thomasu Shelbyju i njegovoj obitelji koji predvode moćnu bandu, a ime su dobili po običaju ušivanja britvica u rubove svojih kapa, dok novac zarađuju od ilegalnog klađenja, pružanja zaštite i crnog tržišta.

Radnja serije je smještena u neizvjesno razdoblje u britanskoj povijesti, kada su zemlju još potresale posljedice Prvog svjetskoga rata. Peaky Blinders ima zavidnu glumačku ekipu koja ubraja Sama Neilla i Cilliana Murphyja, Helen McCrory i Sophie Rundle dok im se u drugoj sezoni pridružuje za Oscara nominirani Tom Hardy.

Uoči početka prikazivanja popularne britanske serije Peaky Blindersna održat će se veliki Peaky Blinders party u WOW baru Kaptol Boutique Cinema. S početkom u 21:00 sat, DJ-ica Tajana Beck će žestokim ritmom rasplesati sve posjetitelje, a svi ljubitelji ove serije znaju da je glazba u seriji Peaky Blinders puno više od soundtracka. Ona je lik za sebe, a svaka scena s pjesmom u njoj mogla bi se izdvojiti kao samostalni video spot. Iako muzika ni približno ne odgovara epohi u kojoj se radnja serije odigrava, svaka pjesma se na neki čudan nesvakidašnji način savršeno uklapa u radnju.

Od 18. ožujka CineStar TV Premiere 1 kanal postaje novi dom obitelji Peaky Blinders, stoga nemojte propustiti pogledati ovu sjajnu seriju.


Foto: PR
Objavljeno: 08.03.2019. u 13:25
Tagovi: serija, tv serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p