FILM I TEATAR

Pogledajte kako izgleda Emma Stone u ulozi Cruelle de Vil

Kultni film s odličnom glumačkom postavom

Bezvremenski klasik 101 dalmatiner pod redateljskom palicom Craiga Gillespieja, koji je režirao filmsku uspješnicu 'I, Tonya', doživjet će reizdanje i vjerujemo usrećiti brojne obožavatelje diljem svijeta.

Tri godine nakon najave kako će se snimati remake filma 101 dalmatiner, potvrđeno je će glavni lik, kultnu Cruellu De Vil utjeloviti fantastična Emma Stone. Film će se oslanjati na originalnu priču; zlu Cruellu koja nezakonito uzima i zloupotrebljava pse kako bi imala modne dodatke napravljene od njihovog krzna, a premijera je najavljena za 21. svibnja 2021. Uz Emmu Stone u glavnoj ulozi, u filmu pojaviti će se i glumica Emma Thompson, Paul Walter, Joel Fry te Adam Basila.

Betty Lou Gerson originalno je 1961. godine posudila glas prvotnoj Cruelli u animiranom filmu, a u najnovijoj verziji posebna pažnja bit će usmjerena na punk eru koja je tadašnjih godina bila u punom jeku. Redatelju Craigu Gillespieju ovo nije prva suradnja s Disneyjem, filmovi 'The Finest Hours' i 'Million Dollar Arm' također su njegovo djelo, pa ne čudi da mu je dodijeljeno i ovo snimanje. U filmskome svijetu postavilo se je pitanje čemu još jedna verzija filma i spekulacije kažu kako je Disney produkciju na ovaj čin potaknuo veliki uspjeh koji su postigli s remakeom 'Maleficent', gdje je glavnu ulogu imala Angelina Jolie.


Foto: IMDB
Objavljeno: 26.08.2019. u 13:20
Tagovi: emma stone, film

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p