FILM I TEATAR

Preminuo glumac Luke Perry proslavljen u kultnoj seriji „Beverly Hills“

Vijest o smrti velike zvijezde 90-ih rastužila filmsku industriju
Nakon samo nekoliko dana što je izašla vijest kako je Luke Perry, kojeg je proslavila uloga Dylana u seriji Beverly Hills 90210, pretrpio srčani udar, prije nekoliko trenutaka objavljeno je kako je Perry podlijegao ozljedama 53. godini života.

Okružen najbližom obitelji, preminuo je Luke Perry nakon što je prije nekoliko dana pretrpio težak srčani udar. Američki glumac kojeg je devedesetih godina proslavilo veliki TV svjetski hit, teen serija Beverly Hills 90210, mlađoj je publici poznat po ulozi u današnjoj hit seriji Riverdale. Vijest o glumčevoj smrti odjeknula je filmskom industrijom i svijetom, posebice nakon što je isti dan kad je Perry zaprimljen u bolnicu, objavljeno kako televizija Fox namjerava ponovo oživjeti kultnu seriju s šest novih epizoda u kojima će okupiti originalnu glumačku postavu.

Perry se, u posljednjih par godina zaželio malih, ali i velikih filmskih ekrana pa je tako svoj veliki povratak obilježio popularnom serijom Riverdale, a dobio je ulogu i u dugoiščekivanom filmu Quentina Tarantino „Once Upon a Time in Hollywood“ uz bok Bradu Pittu i Leonardu di Capriu.

Foto: imdb
Objavljeno: 04.03.2019. u 19:20
Tagovi: Beverly Hills

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p