PARTER

Ross Geller vraća se na male ekrane... u malo drugačijoj ulozi

'Ross and Rachel' postaju 'Ross and...Grace'?
 
Nakon što smo prošli tjedan pisali o velikoj izjavi Jennifer Aniston o mogućem povratku Prijatelja na male ekrane, danas je jedan drugi Prijatelj napunio medijske naslove. Naime, David Schwimmer koji je utjelovio ekscentrični lik Rossa Gellera koji nam se svima zavukao pod kožu svojim simpatičnim ispadima i zaljubljivom prirodom, postaje dio još jedne kultne serije 90-ih godina, Will&Grace. 
 
Schwimmer, kojem je karijera nakon posljednje sezone Prijatelja relativno stagnirala i nismo ga imali priliku vidjeti u nijednom zamjetnoj ulozi do prije godinu dana kad je preuzeo na sebe tešku ulogu odvjetnika Roberta Kardashiana u serijalu po istinitom događaju o kojem je pričala cijela Amerika, o misterioznom ubojstvu O.J. Simpsonove žene.


No ovog puta, na male ekrane vraća se u ulozi ljubavnog interesa Grace Adler i njegovo gostovanje u još jednoj seriji koja je obilježila jednu cijelu generaciju moglo bi postati stalno. Hoće li se Schwimmer uspjeti riješiti karizme Rossa Gellera i uvjeriti publiku (i Willa naravno!)  da je zapravo zaljubljen u Grace, tek ćemo vidjeti s novim epizodama.


Foto: imdb
Objavljeno: 10.08.2018. u 12:41

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p