FILM I TEATAR

Stigao je prvi teaser nove sezone serije Big Little Lies

Nova sezona HBO hitova je stigla
Spremni ste za uzbudljivu drugu sezonu ove mega popularne serije? Stanite u red jer čak nekoliko sekundi bilo je dovoljno da cijeli internet svijet poludi. U velikoj teaser najavi, HBO kanal ujedinio je premijere svih svojih dugo iščekivanih serija, a pravi obožavatelji su s lakoćom izdvojili nekoliko ključnih trenutaka radi kojih se još više vesele nastavku serijala.

Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Zoe Kravitz, Nicole Kidman i Laura Dern vraćaju se na male ekrane kao glavni likovi serije „Big Little Lies“ i nastavljaju od posljednje napete scene prve sezone. Iste večeri kad su na zub uzele nasilnog muža kojeg igra Alexander Skarsgard, završavaju u policijskoj stanici na ispitivanju. Ono što je prije nekoliko mjeseci posebno razveselilo obožavatelje, a uzbuđenje je ponovno zavladalo jest dolazak velike dive Hollywooda, Meryl Streep, kao najnovijeg člana glumačke postave. Streep igra Skasgardovu majku koja, prema svemu sudeći, dijeli nekoliko sličnih karakteristika sa sinom te ne namjerava odustati dok ne sazna što se točno dogodilo te kobne večeri. Datum premijere još uvijek nije poznat, no očekuje se kako će nove epizode na male ekrane stići u proljeće.

Kako je u pitanju HBO, osim serije "Big Little Lies", u teaser najavi vidljivo je i nekoliko ključnih trenutaka nove sezone serije „Game of Thrones“ koja je vjerojatno najiščekivanija ove godine. Napokon ćemo doznati što će se dogoditi onog trenutka kad Sansa upozna Daenerys koja u Winterfell dolazi s John Snowom te tko će zaista zasjesti na čuveni tron. Ne preostaje ništa no ovu HBO teaser najavu pogledati nekoliko puta kako bi uhvatili baš sve ključne trenutke iščekivanih serija i strpjeti se do njihove premijere.
Foto: imdb, Youtube
Objavljeno: 08.01.2019. u 10:16

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p