Modni pregled CMC festivala

Noć estradnjaka i "blinga"

U Vodicama se sinoć održao još jedan ljetni glazbeni festival s kojim organizatori pokušavaju izmigoljiti put iz estradne žabokrečine i recesije radi koje je i prije godinu dana ukinuta jedna od „zvjezdanijih" manifestacija - HRF.

O stanju na hrvatskoj glazbenoj sceni nećemo naširoko, jedino možemo konstatirati kako odjeća korespondira s situacijom u maniri sve i svašta.

Glavna zvijezda večeri bio je (zamislite) Mladen Grdović. Spominjemo ga iz razloga jer je u veselom izdanju uletio u kadar tijekom intervjua grupe Colonia i u svom stilu se po tko zna koji put maltene onesvijestio na podu. Jasno je, za egzibicionizam rock scena ima Baru a estradnjaci Mladena Grdovića.

 

No, krenimo redom. Pjevačica, kantautorica i glumica Antonija Šola je prije nastupa bila kuma na krizmi, ili se na istu uputila nakon nastupa, jer kako drugačije objasniti ovu haljinicu lošeg kroja? Svi traženi "trendovi" su zadovoljeni u jednom komadu: bandage gornji dio, boja pudera i volan uz zlatne cipelice. Mašnu na glavi nećemo ni spominjati. Možda je u blizini bila Nikol Bulat i posudila joj jednu iz svoje bogate kolekcije.

                                 

 

Spisateljica, voditeljica, pjevačica, i jedna od sudionica najdulje i najdosadnije hrvatske sapunice Vlatka Pokos voli basic komade. Slojevita haljina prljavo roze boje, iako nezgodne duljine za njezinu visinu, joj dobro stoji. U cijeloj fami oko Vlatke i njezinog ziceraškog stila, ne smijemo zaboraviti da ona ima 40 godina. Pogledajte fotografiju iznad i pogledajte Vlatku. Vidite li razilku?

                                  

 

Grupu Karma na televiziji ne viđamo već neko vrijeme. Trojac je pronašao idealan recept za čehe gladne dance poskočica i karijera je preko noći od nacionale prešla u sferu internacionale. Pjevačica Tara, sinoć je imala plesnu točku, te je i ova kričavo ružičasta "cavalllijevska" kreacija pratila ritam na sceni. Show kostim koji je prigodan za glazbu kakvu izvode: bubble gum dance hopa cupa s tri prigodna akorda.

                                

Žanamari Lalić je nakon boravka na "Farmi" procvjetala, shvatila da ima 26 godina i konačno u ormar pospremila šantung svilu i korzetirane haljine s seoskih vjenčanja. Sinoć se pojavila u hrvatskoj verziji jednog od Rihhaninih kostimića i konačno pokazala fantastično tijelo na pravi način. Jedina zamjerka ide na frizuru koja je već toliko isfurana da ju ne možemo vidjeti čak ni na Rihanni.

                                

 

I Inidra Vladić ima noge za pokazati. Iako joj težina varira, na Indiri se vidi da religiozno pohađa teretanu. Kratki i hrabri šljašteći kostimić blago naglašenih ramena je također na tragu svjetskih pop zvijezda a bome u zadnje i Maje Šuput. Razlika između Indire i Maje je u tome što Colonia ima glazbu koja prati outfit a i Indira je tip personality-a koji može podnijeti i ove Cirque du Soleil momente na sceni.

                                 

 

Feminem ah Feminem. Nakon Eurosonga, djevojke su nastavile glazbeno hodočašće po festivalima. Iako nas sinoć nisu oduševile, ove kratke haljinice su jedne od boljih kreacija u kojima smo ih ikad vidjeli. Kako je u pitanju vjerojatno skaj a ne koža, nadamo se da skidanje istih na temperaturi od +26, nije bilo mukotrpno.

 

Od domaćih festivala slijedi nam još onaj u Splitu koji će okupiti neke od estradnjaka s A liste. Sve što se možemo nadati jest da će doći Severina i Nina, i da Mladenu Grdoviću neće past na pamet da s bine skoči u publiku i improvizira "šutku".

 

Ana Pavić

photos: Pixsell

Objavljeno: 20.06.2010. u 17:33
vrh stranice
p p