Story Party: Tko je pogodio a tko ne?

Dobre i loše kombinacije sa crvenog tepiha

Party časopisa "Story", je prilika da se sve naše zvijezde, zvjezdice i starlete okupe na jednom mjestu i pri tom prošeću nove odjevne kombinacije crvenim tepihom. Ove godine, neki su nas ugodno iznenadili sa svojim modnim odabirom, dok su neki začudili i podbacili.

Pohvalno je vidjeti da se veliki broj uzvanica odlučio za domaće dizajnere, jedino mi nije jasno kako nitko nije „upiknuo" prekrasnu žutu haljinu Juraja Zigmana sa ovogodišnjeg Cro-a-Portera? Iskreno sam se nadala da ću je vidjeti na crvenom tepihu ali o tom po tom.

Glavni modni trač je bila famozna McCartney haljina koju su obukle Snježana Mehun i Nina Badrić. Vjerojatno nije ugodno ako se netko pojavi u istoj haljini, al ima i gorih stvari na svijetu šta ne?

Naglasak je bio na  jakim bojama i preplanulom tenu, primjećujem nimalo u duhu recesije.


SEVERINA

Severina je zasjala i to doslovno. Saša Joković, joj je za ovu prigodu cijelo tijelo premazao sa tanning shimmerom, koje je dodatno isticala haljina dvojca ELFS. Na Severini se vidi da je čest gost u teretani i zato si i može priuštiti neke smjelije odjevne kombinacije.

FANI STIPKOVIĆ

Još jedna dama za koju mogu reći da radi na svom tijelu je Fani Stipković. Ovaj kroj haljine je poprilično nezgodan za žensko tijelo, jer otkriva sve nesavršenosti istoga, ali na Fani to dobro stoji. Drapirana haljina boje pudera je komad modne kuće Balenciaga. Decentan make-up, pravilan odabir frizure i cipele sa potpisom Valentino su se pokazale kao dobitna kombinacija.

 

IVANA NANUT

Ugodno iznenađenje je bila novinarka Red Carpeta, Ivana Nanut u boho izdanju.Tamno zelena haljina modne kuće „Envy Room", svjež make up i izvrsna frizura. Nepretenciozno i opušteno.

 

NEVENA RENDELI

Nevena Rendeli je odabrala jednu od meni dražih haljina sa ovogodišnjeg Cro-A-Portera, onu mladog dizajnera Ivana Alduke. Odabir je vizualno efektan, iako ne znam koliko funkcionalan za party na kojem se pleše cijelu noć, s obzirom na duljinu šlepa. Što se tiče frizure, bilo bi efektnije da je kosu zavezala u neku punđicu, kako bi istakla jako lijepo lice.

 

NIKOLINA PIŠEK

 

Nikolina Pišek je jedna od onih žena na kojoj stoji ama baš sve. Nju najčešće nema potrebe komentirati, sve je kako treba biti. Elegantna i seksi haljina koja prati liniju tijela, bondage cipele i popularne kovrče. Sve je tu.

 

GALA SVILAN

 

Gala Svilan ima smisla za modu to je očito. Njezina kombinacija je slatka, romantična i prilagođena njezinim godinama. I doista, zar vas ne podsjeća na mladu Brigitte Bardot?

 

SANDRA BAGARIĆ

Sandra Bagarić se ove godine nije proslavila odabirom. Svaki odjevni komad treba znati nositi (kao Ana Stunić, Zigmana) a ova Boudoir haljina mi na Sandri izgleda kao neprimjeren pokušaj „fashion"  izleta. Ova haljina bi bolje pristajala „eteričnom" tipu žene kao što je npr. Nataša Janjić, a Sandra bi trebala ostati vjerna haljinama koje joj prate liniju tijela.

 

 

ANICA KOVAČ

Anica Kovač mi uopće nije jasna. Prelijepa žena koja nikako da nađe kombinaciju koja joj pristaje. Ova haljina bi bolje pristajala nekoj starijoj gospođi na kazališnoj premijeri nego gospođi Kovač.

 

 

VANNA

Vanna se nikada nije nametala sa modnim odabirima, te je to slučaj i sa ovom crvenom haljinom. Drago mi je vidjeti da bar ništa nije asimetrično, slojevito ili u zemljanim tonovima, kojima Vanna inače naginje.

 

MIRJANA HRGA

Mirjana Hrga se odlučila za varijantu profesorica na maturalnoj 1998.godine. Materijal, kroj hlača, frizura, make-up, ništa nije kako treba. Gdje je nestala „mala crna haljina" kada niste sigurni što obući?

 

KRISTINA KREPELA

Kristina Krepela njeguje imidž slatkice iz susjedstva, što je ok, ali bih je stvarno barem jednom voljela vidjeti u nekoj smjelijoj ili otkačenijoj kreaciji, jer mislim da bi to mogla isfurati.

 

 

 

 

Do sljedećeg party-a,

Ana Pavić

urednica

 

 

 

 

Objavljeno: 06.05.2009. u 19:28
vrh stranice
p p