Donosimo Vam najbolje stranice sa savjetima za mršavljenje

Idealna pomoć na putu do savršene linije

Lako je odlučiti smršavjeti- problemi nastaju kada naum treba pretvoriti u djelo! Pronašli smo nekoliko izvsrnih stranica koje svojim savjetima o zdravoj prehrani i vježbanju olakšavaju taj grozni posao. Sve navedene stranice su besplatne!

1. SparkPeople.com

Riječ je online zajednici za mršavljenje, s izrazitim naglaskom na zdravom stilu života kako bi održali željenu težinu. Site je opremljen zgodnim alatima i mnoštvom izvora za recepte i sl. Videi s vježbama i receptima su laki i razumljivi, a možete pronaći i različite kvizove kako bi proširili svoje znanje, kao i priče osoba koje su smršavile.

2. FitDay.com

Ova stranica ima svojevrsnu „knjižnicu prehrane" koja omogućuje provjeravanja jedete li zdravo ili zabušavate. Podaci o kalorijama su i slikovno prikazani tako da za svaki obrok znate koliko ste unijeli proteina, masti i ugljikohidrata. Još jedna zanimljiva aplikacija je slikovni prikaz kako ćete izgledati u budućnosti nastavite li zdravo jesti.

3. ActiveLog.com

Ovaj site sadrži veliku količinu natjecateljskog duha jer omogućava svojim članovima da izazivaju jedni druge. Možete zabilježiti svoje dnevne tjelesne aktivnosti, a bavi se i emocijama i motivacijom. Pratite svoj napredak iz dana u dan!

4. Calorie-Count.com

Ova stranica je odlična za početnike: osim uobičajenih savjeta o prehrani, nudi i stručno mišljenje. Postoji i verzija stranice za mobitele tako da možete u svakom trenutku provjeriti kako vam ide.

                              

5. MyFitnessPal.com

Jednostavne tablice za praćenje dijete i brojanje kalorija pokazuju vam koliko još imate „mjesta" za neku poslasticu.

6 i 7. LiveStrong.com i TheDailyPlate.com

LiveStrong je dobar izvor informacija o zdravlju i tjelovježbi. Ima aplikaciju koja vam omogućava da svoje jogging/ biciklističke/ pješačke rute obilježite na Google Maps i izračunate koliko kalorija trošite gibajući se. Partnerska stranica DailyPlate prati vaš unos hrane, omjer između unesenih i potrošenih kalorija te je pogodna za dijeljenje recepata.

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 19.04.2010. u 14:01
Tagovi: dijete, zdravlje

VIDEO

vrh stranice
p p