Fashion.hr Style Community & poliklinika Bagatin vas daruju

Obnovite kožu lica nakon izlaganja suncu tretmanima dubinske hidratacije

Povratak s  ljetovanja pravo je vrijeme za dubinsko čišćenje i regeneraciju kože lica. Posebno je važno nakon sezone sunčanja vratiti koži optimalnu vlažnost tretmanima dubinske hidratacije. Kako bi se obranila od sunca, vjetra i morske soli, koža tijekom vrućih ljetnih dana u površinski sloj šalje veće količine vode. Iz površinskog sloja voda brzo isparava, a dublji slojevi kože postaju dehidrirani, nedostaje im vode koja je potrebna za odvijanje važnih funkcija - međustanične izmjene tvari i proizvodnju elastina i kolagena, vlakana o kojima ovisi čvrstoća i tonus kože.

Važno je znati da koža bez vode postaje gruba, zadebljana i slabije podnosi štetne utjecaje. Kako se pore kože ne bi začepile suvišnim sebumom te kako to ne bi pridonijelo većim problemima kože lica kao što su akne i druge nuspojave potrebno je podvrgnuti se specijalnim tretmanima za svaki tip kože lica.  Najčešće nuspojave na koži lica nakon dugotrajnog  izlaganja suncu su:

Akne i miteseri - pojačano znojenje otežava izlučivanje sadržaja iz žlijezda lojnica te potom dolazi do njihova začepljenja što uzrokuje pojavu akni.

Hiperpigmentacija - najčešće se primjećuje nakon dužeg razdoblja izlaganja suncu, a na koži se manifestira u raznim oblicima, od pjegica do hiperpigmentacijskih mrlja. 

Suha i dehidrirana koža - sunce suši vašu kožu poput ostalih izvora vrućine, no oštećenja od ultraljubičastih zraka prodiru puno dublje od površinskog sloja kože, epiderme.

                                 Dr. Dinko i Tomica Bagatin

U Poliklinici Bagatin (www.poliklinikabagatin.hr) doktorima Dinku i Tomici Bagatin te stručnom osoblju medicinskih kozmetologa i dermatologa jako je bitan individualan pristup svakom klijentu što znači da svaki tretman lica započinje profesionalnom analizom kože lica, nastavlja se odabirom odgovarajućeg tretmana iz palete od preko 40 tretmana te preporukom kućne njege. Tretmani se sastoje od dubinskog  čišćenja lica, uklanjanja nakupljenih mrtvih stanica kože uz pomoć mikrodermoabrazije i intenzivne njege preparatima s visokim udjelom  aktivnih sastojaka namijenjenih problematici i tipu kože klijenta, a izvodi ih stručni tim Poliklinike Bagatin na novoj lokaciji u Green Gold Toweru koja je namijenjena za dermatologiju i estetske tretmane za lice i tijelo.

                 Nova atraktivna lokacija u Green Gold Toweru

Poliklinika Bagatin jedna je od vodećih i najkvalitetnijih medicinskih ustanova za maksilofacijalnu i plastičnu kirurgiju, anesteziologiju i der­matologiju u Republici Hrvatskoj. U suvremeno uređenim i vrhunski opremljenim prostorima Poliklinike Bagatin, na dvije lokacije, u centru grada i Green Gold Toweru, pacijen­tima se pruža iznimno veliki broj estetskih zahvata i tretmana, plastičnih i rekonstruktivnih operacija te dermatoloških pregleda i liječenja. Novouređeni i ugodni prostori Poliklinike omogućavaju optimalan ambijent za konzultacije, preglede i operacije. Za sve poslovne ljude koji rade u zagrebačkom poslovnom okrugu „City", na novoj lokaciji u Green Gold Toweru, nuditi će se brze, ali učinkovite usluge - poznate kao „lunch break" tretmani, odnosno tretmani kojima se možete tretirati prije ili poslije posla, čak i u vrijeme pauze za ručak.

Najbolja tehnologija garantira pacijentima optimalnu, sigurnu i stručnu uslugu. Svojim nastupom, pristupačnošću, brigom o pacijentu stvorili su komparativnu prednost, diversificirali od konkurencije te su prepoznati u regiji kao poliklinika koju bi svaka osoba željela posjetiti.

Više o tretmanima za njegu kože lica nakon ljeta i profesionalnoj analizi kože  saznajte na web stranici www.poliklinikabagatin.hr

Facebook stranici www.facebook.com/estetska.kirurgija ili nazovite na broj telefona 01/ 46 10 225 gdje ćemo Vam stručno osoblje Poliklinike Bagatin pružiti sve potrebne informacije.

Poliklinika Bagatin daruje jednu čitateljicu s paketom koji uključuje analizu kože lica i REVIDERM tretman dubinske hidratacije i regeneracije lica namijenjen problematici i tipu kože čitateljice, i to ukoliko točno odgovorite na nagradno pitanje

Ime sretne dobitnice objavljujemo u ponedjeljak 02.rujna.

 

Photo: PR

 

Objavljeno: 26.08.2013. u 14:31
vrh stranice
p p