FORCE G – probudite lava u sebi

Lakše vježbanje uz Force G napitak

Force G energizirajući je i osnažujući napitak proizveden od prirodnih sastojaka u francuskom laboratoriju Nutrisante. Jedna ampula sadrži 6 sastojaka u visokoj koncentraciji koji pozitivno djeluju na poticanje energije, jačanje organizma i unaprijeđivanje koncentracije. Preporuča se konzumirati ga desetak minuta prije planiranog fizičkog ili mentalnog napora.

U subotu je Force G pokazao svoju snagu na grupnom treningu " Extreme workout" u First Fitnessu by Mario Valentić na Zavrtnici u Zagrebu. Oktal Pharma je predstavila Force G tonik kao funkcionalni tonik koji trenutno omogućuje snagu, energiju, vitalnost i izdržljivost zahvaljujući kombinaciji šest aktivnih sastojaka: guarane, đumbira, taurina, ginsenga, L-arginina i acerole.

Svi vježbači su protresli svoje ampule, razmutili tonik s vodom i popili napitak neposredno prije samog vježbanja. Instruktorica programa "Extreme workout" Suzana Ličina, vježbače nije štedila ni ritmom ni dinamikom vježbanja pa je jedan od zajedničkih zaključaka nakon sat vremena bio da su se pojačano znojili i osjećali napor, što su lakše podnijeli,  vježbači smatraju, upravo zbog djelovanja tonika Force G. 

 

Objavljeno: 31.10.2012. u 21:02
Tagovi: fitness, vježbanje
vrh stranice
p p