Kako najljepši modeli svijeta održavaju formu?

Male tajne Mirande Kerr, Gisele Bundchen i drugih

Iako se u medijima često stječe percepcija kako modeli uopće ne jedu te se izgladnjuju kako bi dobili unosne angažmane, stvarnost u slučaju najljepših modela svijeta bitno je drugačija. Miranda Kerr, Rosie Huntington-Whiteley, Doutzen Kroes, Irina Shayk i Gisele Bundchen vole jesti, a više od toga vole disciplinu, uz pomoć koje zadržavaju svoja zavidno isklesana tijela. Kao i uvijek, ključ je u redovitoj tjelovježbi i prehrani s pomno izabranim, organskim i zdravim namirnicama. Koje su sve navike ove zgodne manekenke podijelile s britanskim Vogueom, pročitajte u nastavku.

 

Miranda Kerr

"Nastojim se držati organske dijete i biti hidratizirana uz mnogo alkalne vode. Volim biti zdrava i aktivna. Nekoć sam se bavila gimnastikom, a sada već godinama radim jogu. Volim izvježbati tijelo i održati ga u dobroj formi."


Rosie Huntington - Whiteley

"Nisam jedna od onih žena koje se podvrgavaju hirovitim dijetama, volim da su stvari jednostavne. Odrasla sam na farmi, stoga ako želim provesti detoksikaciju tijela i izgubiti na težini ili jednostavno jesti zdravo, iz svoje prehrane izbacit ću ugljikohidrate i rafinirane šećere. "


Doutzen Kroes


"Kada sam sa svojom mamom, onda sam najsretnija i najzdravija. Ona me oduvijek učila kako jesti zdravo i kuhala je isključivo organske stvari iz vrta. Odrastajući na sjeveru Nizozemske, imala sam zdravu i balansiranu prehranu. Kada putujem, nažalost nemam priliku jesti zdravo, stoga uvijek nastojim s vremena na vrijeme otići doma na desetak dana."


Irina Shayk


"Pijem mnogo vode, ali ne idem na dijete. Ljudi imaju stav da modeli uopće ne jedu, no prestali bi to misliti kada bi me vidjeli u restoranu. Jedem i sladoled i kolače, ali sve je stvar ravnoteže. Kada pojedem nešto takvo, osjećat ću se mnogo bolje ako provedem par sati u teretani nakon toga."


Gisele Bundchen


"Štogod uneseš u organizam, moraš i izbaciti, stoga nisam od onih koji se boje strogog režima tjelovježbe i prehrane. Takav stav nastojim prenijeti i na svoju djecu. Kad Benjamin jede brokulu, misli da je desert!"


H.B.
Photo: Instagram

 

Objavljeno: 19.07.2013. u 10:00
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p