Kako se poznati pripremaju za ljeto?

Saznajte bez čega ne mogu i kamo putuju naše poznate fashionistice

Temperatura se popela iznad trideset, svima je dosta grada i u skladu s time krenuli smo u planiranje godišnjih odmora. Međutim, kako bi se mogle skinuti u badić i krenuti na plažu svaka od nas, pa tako i naše 'celeb' fashionistice, ima određene prethodne 'obveze' poput kozmetičkih tretmana i vježbanja. ''Taman sam završila visinske pripreme i sada kreće s vježbama s loptom.'' našalila se Nevena Rendeli, ''Ma vježbam kao i inače, onoliko koliko stignem. Ipak, što se tiče kozmetičkih tretmana ovo ljeto sam poduzela neke mjere opreza kada je celulit u pitanju.'' Čeka ju radno ljeto do kraja srpnja, a zatim će prvo na naše more, pa u inozemstvo. Ni glumica Iva Visković se ne priprema ništa intezivnije nego inače, a svoje ljeto namjerava provesti u Istri i Makarskoj. Pjevačice Natali Dizdar i Lana Jurčević također će ovo ljeto provesti radno nakon čega oboje putuju izvan Hrvatske, Lana putuje u Jordan, a Natali s prijateljicama na Siciliju, dok će glumica Nataša Janjić započeti  ljetovanje na festivalu kazališta u Umagu, Zlatnom Lavu.

A kako njeguju kožu i kosu na plaži? ''Nemam neke posebne 'favourites', ali s obzirom na štetnost sunca dosta mi je bitan visoki faktor. U posljednje vrijeme najdraži su mi prirodni proizvodi koji u sebi sadrže karite maslac, a nakon sunčanja ništa nije bolje za kožu od gospine trave i maslinovog ulja.'' savjetuje Nevena Rendeli, dok Iva Visković voli 'Phyto' proizvode za kosu. Petra Nižetić svoje je ljetovanje već 'odradila' ove zime na Tajlandu, a kada joj dosadi gradska vreva Splita zaputit će se na neku od omiljenih tajnih uvala. ''Sve što mi treba je nezaobilazan mix maslinovog ulja i gospine trave s malo zaštitnog faktora, boca vode, knjiga i jastuk za glavu.'' Ovo ljeto namjerava provesti u šarenim jednodijelnim badićima koje je 'ukrala' mami, a kombinirati će ih sa šorcevima i jeansom.

Kakav kupaći kostim su odabrale ostale? ''Definitivno bikini!'' rekla nam je Iva, dok Nevena tek kreće u potragu za idealnim modelom. Sve će naravno 'furati' opušteni stil poput tunika i košulja koji nikada ne mogu izaći iz mode, te poneke 'it' komade poput kombinezona i gladijatorica koje će najviše nositi Nevena Rendeli. Petra Nižetić već se može zamisliti u lepršavim haljinama s cvijetom u kosi. Uostalom kada se uhvati boja sve dobro pristaje!

 

T.B.

 

Objavljeno: 19.06.2009. u 09:27
vrh stranice
p p