Kako vježbaju celebsice?

Tajne Helene Christensen, Katy Perry, Eve Mendes i drugih!

Za početak uzmite u obzir da imaju profesionalne trenere, osobne kuhare i periode u životu kada ne rade ništa drugo osim što vježbaju! Bez obzira jeste li brend menadžerica ili prodavačica sigurno si taj luksuz vremena i angažiranja vojske koja će se brinuti da vježbate ne možete priuštiti, ali zato barem možete saznati koje programe vježbanja prate!

Helena Christensen tvrdi kako hoda gdje god može, što je ako živite u New Yorku ionako neizbježno, a dodatne kalorije troši zahvaljujući Reebok Easy Tone tenisicama koje su dizajnirane tako da opterećuju kritične ženske točke.

Katy Perry i Russel Brand su pravi promotori biciklizma, baš kao i Diane Kruger i Joshua Jackson. Diane je otkrila kako mrzi teretane te kako je prodala auto da bi mogla svuda voziti bicikl.

Jessica Biel s trenerom Jasonom Walshom izvodi vježbe slične onima kakve izvode igrači američkog nogometa kada se treba pripremiti za neku ulogu. U međuvremenu se bavi jogom i planinarenjem. „Trening treba biti dio stila života, nešto što radite za svoje zdravlje. To je najbolja motivacija koju trebate!" kaže Jessica.

Eva Mendes već tri godine vježba i jede po režimu Harleya Pasternaka. I to pet puta tjedno po 45 minuta! Vježbe uključuju kardio, vježbe gornjeg i donjeg dijela te trbušnjake.

Halle Berry možda nije uvijek najbolje odjevena na crvenom tepihu, ali to je možda i zato jer ima tijelo dovedeno do savršenstva. Njena tajna- čučnjevi jer djeluju na cijelo tijelo, a ima i mobilnu aplikaciju koja je podsjeća da je vrijeme za pokret.

Elle Macpherson svoj nadimak „The Body" djelomice duguje Bikram jogi koja ima jednake blagotvorne učinke kao i klasična, ali vježbanje u zagrijanoj prostoriji pospješuje uklanjanje toksina iz tijela.

Mislite da je teretana dva puta tjedno nešto vrijedno spomena? Ashley Greene se uoči snimanja Twilighta četiri sata dnevno znoji kako bi bila fit za scene borbe. U pauzama između snimanja (ne znamo koliko ih ima, pošto Twilight nastavci izlaze prilično često), Ashley vježba pilates i to rano ujutro.

Borina Kopčić

foto: InStyle

Objavljeno: 21.02.2011. u 18:41
Tagovi: vježbanje

VIDEO

vrh stranice
p p