Koje estetske zahvate je imala Madonna?

Stručnjaci analiziraju

Dugo se priča o tome kako Madonna više liči na vanzemaljca s neke daleke planete nego na ljudsko biće. Kraljica popa još uvijek nije došla do razine na kojoj su Cher ili pokojni Michael Jackson, ali činjenica je da negira očito. Estetski kirurzi su za Daily Mail proanalizirali promjene na Madonninom licu i otkrili moguće estetske zahvate.

Madonna danas

Čelo

Madonna kaže kako svoj savršen izgled duguje Kabali i orijentiranju na unutarnju umjesto vanjsku ljepotu, ali teško je povjerovati kako u dobi od 52 godine ima savršeno ravno i zaglađeno čelo. „Čini mi se da Madonna koristi botox. Njeno čelo i područje oko očiju je neprirodno ravno, pogotovo uzmemo li u obzir njenu dob. Vjerojatno je imala i facelifting te transplantaciju masnog tkiva ili kolagenske umetke. To se vidi po udubinama ispod očiju koje nisu tako pozicionirane na njenim ranijim fotografijama." kaže dr. Andrew Douglas.

Madonna 1985.

Obrazi

Danas Madonna ima nevjerojatno okrugle obraze, gotovo poput djevojčice, ali i dalje tvrdi kako je makrobiotika ključ mladenačkog tena. Dr. Marilyn Glenville priznaje da prehrana može očuvati mladost, ali samo do određene mjere: „Vitamin C potiče proizvodnju kolagena koji napinje epidermu.", a njen kolega dr. Aamer Khan vjeruje kako su njeni obrazi puni zahvaljujući hijaluronskoj kiselini.

Oči

Madonna tvrdi kako je tajna u kremi Dr. Brandt koja bogata vitaminima C i E, ali i zelenim čajem. Dr. Khan pak tvrdi kako je vjerojatno u pitanju kirurgija gornjeg i donjeg očnog kapka, jer se vidi očita razlika na slikama koja se ne može postići bez kirurškog skalpela.

1990.

Nos

O Madonninom nosu se priča još od početka devedesetih, a ona nikad nije opovrgnula mogućnost da ode pod nož. Khan uzima u obzir čak dvije operacije nosa. Ističe kako je šiljatiji, a sa strane se mogu vidjeti minijaturni ožiljci od operacije.

Usne i čeljust

Navodno je Madonna kolagenom povećala usnice za potrebe spota Justify My Love, ali dr. Khan sumnja na konstantno korištenje fillera, kao i na operaciju brade koja je špićastija nego prije.

1995.

Vrat

Nakon Oscara 2009. pojavile su se glasine kako je Madonnin vrat bio zategnut posebnim vrpcama kako bi izgledalo mladoliko. Njena glasnogovornica nije demantirala, ali ni potvrdila informacije, nego je samo rekla kako Madonna bez obzira na sve izgleda super. Dr. Khan kaže kako se Madonna odlučila na neko trajnije rješenje poput liftinga vrata operacijom o čemu svjedoče ožiljci iza uha.

prema: Daily Mail

foto: Zimbio

Objavljeno: 26.06.2011. u 16:00
vrh stranice
p p