Nova lokacija i nove beauty usluge poliklinike Bagatin

Nova oaza ljepote na 10. katu Green Gold Towera

Jedna od vodećih hrvatskih ustanova za estetsku kirurgiju i tretmane, Poliklinika Bagatin, odlučila se zaokružiti priču o brizi i njezi kože lica i tijela te upotpuniti spektar svojih estetskih usluga na novu medicinsku djelatnost - dermatovenerologiju. Cijela priča odvijat će se u novoj Poliklinici Bagatin koja će od lipnja otvoriti svoja vrata u sklopu Green Gold Towera, na 10. katu, iznad hotela DoubleTree by Hilton Zagreb. Prva Poliklinika Bagatin i dalje će svoje usluge plastične i maksilofacijalne kirurgije pružati na staroj adresi u samom centru Zagreba.

U luksuzno i moderno novouređenim prostorima, na 152m², prostire se elegantna poliklinika gdje se uz usluge dermatologije nude i estetski tretmani za lice i tijelo, po kojima je, uz estetsku kirurgiju, Poliklinika Bagatin i poznata. Nova Poliklinika Bagatin mjesto je gdje se svakodnevne brige, stres i napetosti ostavljaju sa strane i gdje se uz pomoć vrhunskih tretmana namijenjenih za opuštanje, pomlađivanje, regeneraciju i detoksikaciju postiže ravnoteža tijela i unutarnjeg mira.

U dermatološkom odjelu nove Poliklinike liječnik specijalist dermatovenerolog dijagnosticirati će promjene na vašoj koži, noktima, vlasištu i kosi te vam preporučiti odgovarajuće liječenje. Primjerice, u slučaju da želite učiniti pregled madeža ili drugih tumora na koži, ako imate promjene na koži za koje smatrate da su posljedica virusne infekcije ili su nalik alergijskoj reakciji kože, ako želite liječiti akne, crvenilo lica, hiperpigmentacije, ako želite stručnu anti-age konzultaciju ili bilo koju korekciju iz područja estetske dermatologije, sada to možete učiniti na novoj lokaciji Poliklinike Bagatin.

Kako bismo bolje dočarali koncept nove Poliklinike Bagatin u kratko ćemo opisati novu uslugu koju su ovu zimu osmislili doktori Bagatin u suradnji s REVIDERM specijalistima Poliklinike. Novi premium Anti-Age tretman nazvan je  R2, a kombinacija je  RESTYLANE dermalnih filera i REVIDERM mikrodermoabrazije u kombinaciji s premium linijom REVIDERM dermokozmetike. Pokazalo se, naime, da nije dovoljno tek popuniti bore, već treba i revitalizirati cijelo lice. Glavna funkcija takvog procesa jest vratiti koži vlagu, elastičnost i glatkoću. Ovaj tretman briše godine i usporava znakove starenja i ono najbitnije, produljuje vijek trajanja hijaluronskih filera.

                                                            Stručni tim poliklinike Bagatin

Za sve posjetitelje hotela DoubleTree by Hilton Zagreb i sve poslovne ljude koji rade u zagrebačkom poslovnom okrugu „City" nuditi će se i brze, ali učinkovite usluge - poznate kao „lunch break" tretmani, odnosno tretmani kojima se možete tretirati prije ili poslije posla, čak i u vrijeme pauze za ručak.  Inovativni Anti-Age tretmani, tretmani čišćenja, „jet-lag" tretmani revitalitacije i regeneracije kože lica, svi spojeni u jednu cjelinu prostora savršeno profinjene elegancije pružiti će Vam jedinstven doživljaj.

Nove usluge Poliklinike Bagatin zamišljene su kao proširenje estetske kirurgije i tretmana uz koje sada možete obaviti baš sve što trebate, od redovne, bazne njege i održavanja do dermatoloških pregleda i liječenja. U Poliklinici Bagatin osluškuju  vaše želje te svojom stručnošću i profesionalnim pristupom osigurati će da vaša koža ponovno blista mladenačkim, privlačnim i zdravim izgledom.

 

Objavljeno: 04.07.2013. u 18:01
vrh stranice
p p