Obline su se vratile na plažu

Novinarka Daily Maila je oduševljena Christinom Hendricks

Nedavno su objavljene paparazzi snimke Christine Hendricks dok uživa na jednoj talijanskoj plaži. I tu ne bi bilo ništa neobično da novinarka Daily Maila, Mimi Spencer, nije pala u trans vidjevši „prekrasne grudi- te savršene kugle sladoleda od vanilije... bokove- savršeno oble bokove koji se ljuljaju, ali imaju duha".


Christina uistinu jest jedna od rijetkih žena koje se drže svojih oblina i izbjegavaju dijetu. Iako su prije nekoliko mjeseci procurile informacije kako će Hendricks na dijetu, rezultata nema- obline su i dalje na svom mjestu i Christina ne prestaje fascinirati muškarce i žene. I Mimi.

Tunika, sandale i šešir ASOS; kupaći kostim Karla Coletto; naočale Ray Ban

„Pogledajte Christinu kako savršeno izgleda u svom kupaćem kostimu i zaključit ćete kako smo daleko dogurali od veličine nula. Nekad su ženska tijela bila muškobanjasta, koščata, pravokutna i agresivno mršava. Zvijezde su jele što je manje moguće, te klateće zdjelice i gladni bokovi s pretjerano uvučenim trbuhom su izgledali poput zdjela koje treba popuniti." kaže Mimi dodajući kako modeli njeguju izgled izgladnjele mačke.

Tunika i kupaći kostim Clube Bossa; japanke i šešir ASOS, naočale YSL

Nove seks simbol, osim u Christini, britanska novinarka vidi i u Adele, pjevačici koja s minimalno izložene kože i raskošnim oblinama postiže maksimalan učinak na top ljestvicama. Statistički dokaz za svoju teoriju vidi u prodajnim rezultatima kuće Harrods u kojoj je plus size marka Marina Rinaldi najprodavanija.

Mimi svejedno tvrdi kako žene s oblinama trebaju pripaziti na odjeću koju nose, izbjegavati sve vrećasto i neugledno i odabrati seksi i ženstvene komade. Je li Mimi u pravu i jesu li se obline vratile? Izgleda li Christina uistinu poput božice? Teško je reći, jer o ukusima se ne raspravlja, ali činjenica je kako su na crvenom tepihu žene poput nje još uvijek iznimka, a ne pravilo.

prema: Daily Mail

 

 

 

Objavljeno: 27.06.2011. u 16:15

VIDEO

vrh stranice
p p