Postoji li prirodna ljepota u svijetu showbussinessa?

Veliki broj svjetskih celebsica je imalo neki estetski zahvat

Kada na televiziji ili u magazinima gledamo svjetske zvijezde često se uhvatimo u misli tipa: kako lijep nos, divne grudi, koje usne. Cijela showbizz industrija kao da se urotila protiv žena te nas konstantno uvjeravaju kako tamo negdje vjerojatno postoje sve te žene s „prirodnim" proporcijama lica od kojih boli glava.

Vjerojatno znate, a mi vam upravo potvrđujemo kako je istina nešto drugačija. Gotovo 80% ljepotica je podleglo estetskoj kirurgiji radilo se o manjem ili većem zahvatu nije bitno. Čak i one za koje smo bili sigurni da su 100% prirodne su napravile poneku korekciju. Najpopularnija je estetska korekcija nosa i po pregledu fotografija iz faze prije i poslije, čini nam se kako je jako mali postotak poznatih dama zadržalo svoj prirodni oblik nosa. Neke korekcije su maestralno izvedene te izgledaju apsolutno prirodno, dok se kod nekih promijenio kompletan izraz lica.

 

Foxy lady aka Megan Fox

Prva na listi je Armanijeva djevojka i po mnogima najseksipilnija žena svijeta - Megan Fox. Glumica spada u onu kategoriju žena koje na pitanje o estetskim zahvatima odgovaraju nekim protupitanjem ili hihotanjem. Iako tvrdi da joj usporedbe s jednom od najljepših žena svijeta Angelinom Jolie itekako smetaju, fotografije prije i poslije estetskih zahvata su dokaz kako je Megan ipak imala uzor i sličicu koju je odnijela estetskom kirurgu.

Vidljiva je estetska korekcija nosa pomoću koje je nos stanjen te je uklonjena kvržica kako bi se dobio profinjeniji izraz lica. Usne su napunjene hijaluronskom kiselinom. Nama je Megan bila lijepa i prije nego se „dotjerala" ali očito je da su angažmani počeli stizati kada su počele usporedbe s Jolie. 

 

Natalie Portman


Ona je jednostavno neodoljiva. Radi velikih smeđih bademastih očiju i prekrasnog ovalnog oblika lica često je smještena u sam vrh naljepših žena svijeta. Kao i mnoge dame s ove liste, Natalie je imala manju korekciju nosa u vidu sužavanja.

 

Elizabeth Hurley


Elizabeth je imala totalni make over, od usana, grudi do nosa. U posljednje vrijeme koristi injekcije botoxa kao i većina glumica i pjevačica starijih od 35 godina. Na ovoj fotografiji su vidljivi svi zahvati na licu s tim da na fotografiji lijevo ima manje godina nego na fotografiji desno.

 

Gisele Bundchen

Iako cijeli modni svijet nagađa o njezinim grudima koje su jednom prilikom čak dobile i vlastitu majicu s natpisom "Free the Gisele two", najplaćenija manekenka svijeta, na listu je dospjela radi operacije nosa. Poznato je kako komercijalniji modeli moraju imati što savršenije proporcije lica te je Gisele estetskim zahvatom smanjila nos. Dobro je da nije pretjerala te je krajnji rezultat još uvijek prirodan.

 

Halle Berry

Jedna od najljepših svjetskih glumica Halle Berry također se podvrgnula rinoplastici. Nos je stanjen ali se u ovom slučaju također nije pretjerivalo. Halle je također vlasnica jednog od najljepših dekoltea u Hollywoodu. Glumica tvrdi kako je to dar Majke Prirode a mi joj vjerujemo.

 

Sarah Jessica Parker

Laganoj korekciji sužavanja nosa nije odolila ni Sarah Jessica Parker. Iako su je neki magazini poprilično zločesto proglasili naj-neseksipilnijom ženom na svijetu Sarah nije popustila pritisku industrije i krenula na dodatna usavršavanja po estetskim ordinacijama.

 

Angelina Jolie

Da, i Angelina je pogađate: stanjila nos! Ipak njezin zaštitni znak, pune usne, su 100% prirodne što dokazuju i brojne fotografije iz tinejdžerskih dana na kojima slavna ljepotica ima identične usne kao danas.

 


Objavljeno: 10.03.2010. u 11:12
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p