Strogi režim Adriane Lime uoči Victoria's Secret revije

Lijepa manekenka kombinira tekuću dijetu s mnogo tjelovježbe
Iako nas bezobrazno zgodne djevojke na pisti Victoria's Secret revije ponekad znaju baciti u depresiju, s druge strane, i s obzirom na dijetalne režime kojima se anđeli podvrgavaju, jednako tako možemo odahnuti. Adriana Lima, veteranka u Victoria's Secretu koja je prošle godine nosila dijamantni grudnjak te će i ove godine hodati pistom, progovorila je sasvim iskreno o trudu i naporu koje ulaže u održavanje svoje fizičke spreme za potrebe showa.

U tijelo koje mnogi percipiraju kao najljepše, najseksi i najpoželjnije na svijetu, uloženo je mnogo vremena, tjelovježbe i odricanja od svih poslastica u kojima mi, obične smrtnice uživamo. Primjerice, Adrianini intenzivni treninzi u teretani započeli su u kolovozu, a vježbanje s osobnim trenerom prije tri tjedna dodatno je pojačala na dvije ture dnevno, u kojima lijepi model preskače uže, boksa i diže utege.

Također, Adriana posjećuje nutricionista, koji joj je preporučio proteinske shakeove, vitamine i suplemente, kako bi održala visoku razinu energije u periodu tjelovježbe. Osim toga, Adriana pije galon vode dnevno, odnosno nešto manje od 4 litre, dok će devet dana prije revije slavni model piti isključivo proteinske napitke i uopće neće konzumirati čvrstu hranu. Dva dana prije showa, prestat će konzumirati toliko vode i smanjiti konzumaciju na uobičajenu dnevnu dozu, a u 12 sati prije showa više neće popiti niti jednu čašu vode, jer Lima računa da će i u tom periodu izgubiti nekoliko kilograma.

Osim što je ovaj režim prilično zahtjevan i težak, Sophia Neophitou, britanska modna urednica i glavna stilistica ovogodišnjeg Victoria's Secret showa usporedila je djevojke s trkačima na duge staze, uz iznimku da anđeli na finalnoj večeri ipak moraju izgledati savršeno, budući se njihove figure u današnje vrijeme uzimaju kao ultimativni standard ljepote. Čini se kako i prirodno atraktivne Viktorijine uzdanice zbog ljepote trpe, zar ne?

 

H.B.

 

Objavljeno: 09.11.2011. u 13:32
vrh stranice
p p