Tajne detoksikacije Gwyneth Paltrow

Najpoznatija ovisnica o čišćenju organizma otkriva svoje tajne

Ako ste tijekom blagdana jeli mlince, odojak, francusku i kolače te sve obilno zalijevali vinom sigurno se osjećate tromo i čini vam se da je vrijeme za detoksikaciju organizma. Ako već nemate provjereni obiteljski recept koji se u tajnosti predaje s koljena na koljeno, saznajte kako to radi Gwyneth Paltrow, najveća štovateljica detoksikacijskih tretmana među celebsima.

Ona uvijek izgleda savršeno, ali za razliku od mnogih, barem priznaje da koristi posebne tretmane. Kao jedan od temelja dobre detoksikacije preporuča sokove iz newyorške trgovine Organic Avenue. Petodnevna kura takvim sokovima navodno daje izvrsne rezultate. „Sokovi i smoothiesi su ukusni, pogotovo onaj od kakaa i onaj od kokosovog mlijeka. To olakšava čišćenje." izjavila je. Kao jednu do najboljih dijeta za detoksikaciju ističe dijetu poznatu kao Eliminacijska dijeta koju se treba upotpuniti laksativima. Traje tjedan dana, a prehrana se temelji na piletini, smoothiesima i voću dok se proizvodi s glutenom, mliječni proizvodi, školjke i šećer trebaju izbjegavati. Kao dodatak prehrani svaki dan treba popiti pola šalice ricinusova ulja. Živjeli!

„Volim detoksicirati tijelo nekoliko puta godišnje, a najradikalniji oblik je Master Cleanse." O Master Cleanseu smo već pisali; riječ je o napitku kojeg je konzumirala i Beyonce koja je kasnije izjavila kako ju je pretvorio u čangrizavo čudovište. To ni malo ne čudi, jer riječ je o mješavini limunade, javorovog sirupa i papra koja se pije nekoliko puta na dan. I dok Beyonce nema dobra iskustva, Gwyneth tvrdi „Držala sa se uputa od riječi do riječi i mogu reći da uistinu djeluje!"

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 10.01.2010. u 15:08

VIDEO

vrh stranice
p p