Viktorijine anđelice otkrile tajne svojih besprijekornih tijela

Djevojke su u britanskom Vogueu progovorile o navikama vježbanja
Prekrasno oblikovana tijela Viktorijinih anđela oduvijek su izazivala određenu dozu skepse i čuđenja, pa čak i zavisti i kritika, pogotovo s obzirom na činjenicu da se djevojke nekoliko tjedana prije velikog godišnjeg Victoria's Secret showa podvrgavaju dijetama i intenzivnim rutinama vježbanja kako bi svoje figure „ispeglale" do savršenstva.


Ipak, u cijelu tu famu oko pripremanja za show uvuklo se i mnogo neistine i napuhavanja stvarnih činjenica, zbog čega su najtraženije anđelice današnjice s britanskim Vogueom odlučile podijeliti tajnu svojih savršeno oblikovanih tijela. Miranda Kerr se, primjerice, bavi jogom i pilatesom, a u teretani trenira 5 do 6 dana u tjednu, i to s utezima za noge, kliznim diskovima za sklekove te rastezanjem elastičnih traka za vježbanje. Jedna od njenih tajni brzog povratka u formu nakon poroda jest i joga kojom se Miranda bavila tokom cijele trudnoće.

Recept Lily Donaldson za top formu također su pilates i joga, a osim njih poznata anđelica bavi se i plivanjem te trčanjem kroz vodu. Doutzen Kroes preskače uže i prakticira jogu tri do četiri puta tjedno, a isto toliko vremena posvećena je i boksanju te priznaje kako joj u održavanju forme pomaže i trčanje za živahnim 15-mjesečnim sinom.

Pilates i joga čine čuda i za Alessandru Ambrosio, no ova Brazilka kombinira ih uz intenzivni 10-dnevni brazilski tretman podizanja stražnjice, kroz koji prolazi s osobnim trenerom. „Nije tako teško ostati u formi", priznaje Alessandra,"Mislim da sam danas u boljoj formi nego što sam bila prije 10 godina, no danas to uzima veći danak, poput bolne kralježnice."

Candice Swanepoel čini se najopuštenija glede svog tijela, što zasigurno može zahvaliti i blagonaklonim genima. Nekoliko puta tjedno ova anđelica boksa i vježba pilates, a tek 10 dana prije showa kreće s intenzivnijom,svakodnevnom rutinom. Adriana Lima s druge je strane najaktivnija - osim što podiže utege svaki dan, dvaput dnevno boksa i preskače uže.


H.B.

Objavljeno: 12.04.2012. u 11:28
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p