Želite tijelo poput Doutzen Kroes?

Lijepa anđelica otkrila je svoje navike vježbanja
Nije nikakva tajna da se Viktorijine anđelice podvrgavaju rigoroznim dijetama i tjelovježbama samo par tjedana prije snimanja najvažnijeg događanja u godini, spektakularnog Victoria's Secret Showa, koji po pitanju vizualnog dojma zamjera baš svaki višak nakupljen na trbuhu ili bedrima. Svjesne su toga i anđelice, koje su svoje višemilijunske ugovore zaradile upravo na disciplini i pomnoj brizi oko svojih tijela.


Naravno, fizički aktivne najljepše žene svijeta moraju biti svakodnevno, a idealan primjer je Doutzen Kroes, koja nerijetko nosi revije u Milanu i Parizu te snima modne kampanje, zbog kojih u svakom trenutku mora biti fit. Sportsku narav naslijedila je od roditelja, koji su se nekoć, kao i ona, profesionalno bavili brzim klizanjem, stoga je tjelovježba postala i ostala svakodnevni ritual za prekrasnu nizozemsku manekenku.


27-godišnjakinja zajedno sa svojim trenerom Michaelom Olajideom vježba svakodnevno te uglavnom preskače uže, boksa, radi sklekove i čučnjeve te posebno vježba prednje i bočne trbušne mišiće. Kako to izgleda, pogledajte u videu u nastavku.

H.B.
Photo: Youtube screenshot
Video: Youtube

Objavljeno: 30.05.2012. u 15:33
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p