Izvanredne sestre Olsen potvrdile talent!

Pred-jesenska kolekcija: The Row

Kada poznata lica s estradne scene odjednom počnu dizajnirati high-profile odjevne komade, obično se zapitate - rade li to oni zaista ili govorimo o običnoj prevari u kojoj plaćeni dizajneri odrade posao, a estradnjak potpiše svoje ime?

Na sreću, u ovom slučaju govorimo o istinskim ljubiteljicama modne umjetnost i odličnog dizajna. Sestre Olsen, inače njujorška A-lista, ali ona koja zalazi u teatar i posjećuje izložbe, poznate su po poznavanju povijesti umjetnosti, kao i po odličnom stilu kojeg pratimo otkad su bile djevojčice. Prvenstveno orijentirane na vintage/boho/chic kroz svoj brend THE ROW, ove su sezone u pred-jesenskoj kolekciji odlučile zaigrati na drugu kartu koja neodoljivo podsjeća na slavne dane grada u kojem su odrasle. Fascinacija sedamdesetim godinama, kada su Bianca Jagger, Warhol, Liza Minelli i Roy Halston divljali po Studiju 54, djelomično je dotaknuta u seksepilnim siluetama koje krajnje decentno pokazuju stanovite ženske atribute.

  

Unatoč naglašavanju momenta spomenutog razdoblja, djevojke su se dotakle i aktualnog hita - kombiniranja kože i krzna koji je jesenas doživio izuzetan bum. Kožne suknje kombinirane s pročišćenim bijelim košuljama, petar-pan kragne te mnogo dječačkog, ali ujedno i nježnog pristupa potvrdilo nam je kako sestre Olsen znaju što rade.

 

Marko Banjavčić

Photo: Style.com

Objavljeno: 14.01.2011. u 16:32
-1. Ne postoji Linker skripta za ovu stranicu
vrh stranice
p p