ONE NIGHT STAND

Uđi slobodno?

Prvo. Nikad mi nije bio jasan dio „stand" u naslovu. Zar nije cijela smisao toga da bude "lay"?

U mojoj bližoj i daljnjoj okolini, nema osobe koja nije doživjela One Night Stand. Štoviše, nije samo jedan put u pitanju, neki su "pali za slobodu" više puta tijekom vremena. To mi je na pameti zadnjih dana, prvenstveno zahvaljujući prijatelju koji mi je neki dan suflirao da : „bi trebala naskočiti na nekog nepoznatog, jer sam mu nekako nervozna u zadnje" - ovo je naravno književno prilagođeno za tekst jer ne smijem doslovno citirati šta je rekao, previše psovki čak i za moj ukus.

Po mom mišljenju i iskustvu One Night Stand nije nešto što se planira. Ili?

Zar nije cijela svrha toga da vidite nekog, skužite se u trenu i spontano se poševite?

Ili sam ja upravo ovim opisom uspjela romantizirati čak i seks za jednu noć?

Najveći ekstrem u One Night Standu je film „Studengora".

Majke mi nikad nisam vidjela da je frajer toliki put i  zaj**** situacije prevalio da bi dobio na jednu noć, i to pogotovo od Nicole Kidman, koja mi je by the way totalno analno retentivna ličnost.

steven-meisel-vouge-italia-july04-500x441.jpg

 

Ok, ok znam da nije baš situacija ona vidi njega, on vidi nju, ona  trči preko livade u zagrljaj, u jednoj ruci nosi tratinčice a u drugoj kondom - očito jer je ipak 21 stoljeće - ali nešto se treba osjetiti u zraku između dvoje ljudi, ali opet ja sam fatalist tako da sam morala potražiti druga mišljenja.

Nazovem svoju Condolezzu Rice tj. moju dugogodišnju savjetnicu za „unutarnja pitanja", iznesem joj svoju teoriju o fatalnoj kemiji na prvu, i žena me popljuje "do koske" kako bi braća rekla.

„Ti si majke mi izgubljen slučaj! Kakva kemija, šta je tebi, gdje ti živiš? Napiješ se i otprilike odeš s prvim koji ti se ne gadi. To je one night stand"

Frend mi je rek'o : „Da se zadnji put seksao kad je Glavaš bio na slobodi (ne sad kad je pobjeg'o nego.... Ma kužite) ", tak da ništa od njegovog iskustva"

 

Primjećujem da je One Night Stand posebno raširen među gay populacijom. Generalno gledajući ok, seksualne slobode i te spike, al opet oni su muškarci i  analogno tome genetski su opušteniji.

Pa kad razmislim, imala sam ONS iskustva u životu i nisam baš bila pre oduševljena a za sebe sam smatrala da mogu prepoznati tu  „Wahre Liebe" kvalitetu u ljudima. Bogami ne baš, uvijek!

 

Prvi je bio toliko loš da sam mu rekla: „Ovo se nije dogodilo" i kako Bog ima smisla za humor (ok, upravo sam spomenula Boga i seks na jednu noć u istoj rečenici, Bozanić će izvršit egzorcizam nad portalom) frajera sam stalno viđala po gradu i bježala u suprotnom smjeru jer mu nisam imala šta reći a i shvatio je da je dojam bio loš (toliko dobro ne glumim) tako da je očekivao „popravni" a taj predmet u mojoj školi nije podložan popravnom, nažalost. Nazovite me groznom ali jedna stvar koju ne mogu podnijeti u životu je loš seks. Nemam ja živaca za to.

 

Drugog sam tuka zaboravila, jer sam ga kako i priliči One Night Standu vidjela samo tu noć, prvi i zadnji put. Zajeb je taj što sam ušla u ljekarnu nakon kojih godinu i sitno dana, i skužila da me „farmaceut" čudno gleda. Tek kad mi je rekao: „'Se ti mene sjećaš?", i kad sam ga bolje pogledala, oblio me hladan znoj. Frendica koja je bila sa mnom me blijedo gleda, on drži Voltaren i gleda me još bljeđe a ja se crvenim k'o rotkvica. Ne ponovilo se!

Općenito se držim teze da žene i nisu bića za takve stvari. Mi smo ipak tvornica hormona i emocija. Nekad zavidim frajerima na sposobnosti bezbolnog prelaženja s jedne točke na drugu. Možda je to jer smo mi „Receiveri" a oni „Senderi" kako bi Laka rek'o (osim ak vam frajer nije heterofleksibilan)? A uostalom zar ne postoji i znanstveni dokaz da žene luče hormone tijekom seksa koji imaju veze sa emocijama?

pitt_jolie_steven-klein7.jpg

 

Seks samo radi seksa s nekim sa ceste ili kluba mi trenutno i nije najprivlačnija stvar na svijetu, osim ako na cesti ili u klubu nije Johnny Depp ili Vincent Cassel, onda brate sve može!

I bez obzira što moja Condolezza kaže, „Veni, Vidi, Povali" mi trenutno i ne drži vodu, bar  u ovom trenu:)

 

 

 

 

 

 

Objavljeno: 14.05.2009. u 11:43
vrh stranice
p p