Vara vas?

Ili ste gadno zabrijale?
-->-->--> -->

Situacija: Prevario ju je, kaže da je bilo jednom i da je bio pijan i da nije značilo ništa ali ga je savjest oprala i morao je priznat. Onda čeka il medalju za hrabrost/glupost ili giljotinu.

Činjenično stanje je da će vam rijetko koji frajer priznati prevaru što od straha, što iz razloga jer velikom broju njih fakat seks s nekom trebom i ne znači nešto monumentalno - al zato kad je situacija obrnuta, onda dovlače tenk ispred kuće, blago nama - a neki su jednostavno takvi i varaju gdje god stignu i zato često optuže gene. Kako ćete postupiti ukoliko prevaru otkrijete, je na vama, neke oproste, neke ne oproste, neke oproste ali ne zaborave, što mi je totalni bullshit, ak ne zaboraviš nisi ni oprostio!

trust113.jpg

 

Ako me je netko i varao, ne želim znati niti sam ikada htjela znati. Prvo, jer nisam baš tolerantna osoba kad su u pitanju te stvari, te čisto sumnjam da bi mirno sjedila i slušala priznanje (ima i takvih), prije bi moja reakcija bila takva da bi me se majka odrekla preko novina a Mirko Filipović me uzeo za sparing partnera. Jedna je stvar kad ste sigurni, točnije kada imate dokaz. Ali što ako sumnjate al konkretnog dokaza ni za lijek? Žene najčešće pribjegavaju metodama špijunaže, a s mobitelima i kompjuterima i svim slinim Internet community-ima, nije teško saznati, ili fulati i uništiti odnos. Navest ću vam neke standradne metode kojima se žene služe za razotkrivanje potencijalne nevjere. Kako ćete reagirati je samo vaša stvar, samo imajte na umu da u Hrvatskoj, PMS još uvijek ne prolazi kao olakotna okolnost prilikom suđenja!

 

METODE RAZOTKRIVANJA?

Prva metoda je namijenjena za „zdrave u glavu", dakle vas nekoliko koje ovo čitate. Kažu psiholozi da se sve može saznati mirnim diplomatskim putem, i to na način da ga pitate?!

Mislim, sasvim je jasno da vam vjerojatno neće reći istinu ali ovdje se igra na sistem: neočekivano pitanje u situaciji koja ga ne predviđa, točnije prepad iznebuha, stvori šok, i osobi se često po licu u tom trenutku može skužiti da li laže jer prva reakcija će vam dati bar natruhu istine.

Mislim da nije zgodno da ta neočekivana situacija bude na nekoj krizmi u crkvi ili na obiteljskom ručku, ili na paintballu (dok on nema zaštitno odijelo) ali na vama je da procijenite.

 

Potom ne bi bilo zgorega da doslovno posvjedočite tom događaju (ne mislim na taj način), nego da vjerujete u ono što vidite prije nego povjerujete u ono što eventualno čujete, pogotovo ako dolazi iz trideset trećeg izvora ili od susjedovog rođaka rodica treće koljeno koja ima frendicu koja poznaje curu od izbacivača koja je bila u klubu i vidjela tog vašeg kako radi to i to.... Nekad može nastati lom oko šprehe s konobaricom, vidjela na vlastite oči i nije prizor za mlađe od 18.

 

E sad, mobitel i kompjuter, su sredstva čija je namjena privatna i koji će vam uništiti mozak ukoliko ih zlorabite . Ne znam da li ste tip trebe koja kopa po mobitelu, ja to nikad nisam radila jer ako nešto postoji, ne želim vidjeti, a ako nađem nešto još je gore, a može biti bezazleno jer sms ima milijun izvedenica i ako je izbrisao samo jednu poruku prije te, mozak će vam pregorit,  a nama ženama ne treba puno za zabrijat.

Ukoliko ste jedna od onih žena koje kopaju po mobitelu, poruke tipa: "stižem čim ova zaspe" uz mms ne-kršćanskog sadržaja, bi vam valjda trebale dati smjernicu da ne piše rodici. Ali sve ostalo je podložno raspravi, samo što do rasprave (barem iskrene) ne može doći, jer ste samim činom kopanja narušili privatnost i u startu popušili prednost. Šta će te reć? Ko ti je ta i ta i zašto ti je poslala to i to? A kako vi to znate?  K'o Sofijin izbor, kužite?

Facebook je uništio već nekoliko veza i to sa statusom i wallom. Moja frendica ima šifru od svog frajera i zna bolje od njega šta se tamo događa. Jedan ima otvorene profile na svim mogućim community-ima, ni CIA ga ne bi uhvatila, ali dolijat će joj. Jedan je bio pod sumnjom i nije izbrisao history pa su tako fotke dotične dame poslane na moj mail na čuvanje a kao dokaz njegove nevjere, koji mu se trebao podastrijeti sljedeći put kad se potegne pitanje. Ne znam kako će se izvuć iz toga s obzirom da žena na fotkama nije u zimskoj garderobi ako me kužite... Ma, primjera je milijun.

Ok, ak mu na Face-u stoji status „single" onda vam može doći da ga lišite jednog obiteljskog dragulja pa da fakat bude „single", a ako mu se prikeljila neka vesela, po mogućnosti zblajhana sa korijenom od 4 cm, u haljinama od poliestera sa fake Pucci uzorcima i vidite da je pokret kuka na fotki u ritmu pjesme : „Ja sam Jugoslovenka", a šta onda?

Te Internet frendice su k'o korov, natjerate ga pod prisilom da nevoljko izbriše tu jednu, a na My Space-u već skače druga sa amaterskim švedskim akcijskim  filmom. Dok god su iz Tadžihistana ili Laponije ok, geografski su bar onemoćale, ali ako je „frendica" iz vašeg grada ili okoline, e onda sretno.

 

Kada se žene odluče igrati detektiva znaju pribjeći i metodi praćenja, točnije sjednu u auto sa frendicom ili više njih i prate subjekt prilikom „sumnjivog" izlaska.

Jednom prilikom sam sa frendicom pratila njezinog dečka u autu jer je bila uvjerena da ju vara. Nije pomoglo što joj je auto bio kričavo žute boje, niti što je vozila k'o Lewis Hamilton na tripu, niti što je kad smo „pritajeno" došle do navodnog mjesta prevare  opandrčila u onaj parking stupić. Em smo se osramotile, em je napravila štetu na autu, em su se posvađali na mrtvo ime, em je frajer išao igrati Playstation sa ekipom i da, taj turnir u Playstationu traje po par sati. Bruka!

Kad ovo sve pročitate, zar vam ne dođe da ga ipak jednostavno pitate?

 

xxx

 

 

Objavljeno: 08.06.2009. u 21:38
vrh stranice
p p