Volite li mladenačku eleganciju?

Kolekcija 3.1 Philip Lim SS2011

Gospodin Lim kao da se igrao kolažom - odlučio je za svoju proljetnu kolekciju sastaviti spoj klinički rezanih detalja koje je obojao u nijansu blijedo plave te isprano smeđe, sa standardnim ženskim odjevnim komadima, redefinirajući ih na svoj, tipično limovski, način.

Bez pretjerivanja i pompoznosti u silueti, Lim se koncentrirao na stvaranje jedne nove mladenačke elegancije koju će prihvatiti poznate trendseterice diljem svijeta (ali i u Hrvatskoj). Opće je poznata stvar kako zvijezde diljem sjeverne hemisfere naprosto obožavaju Lima (Rachel Bilson, Leighton Meester i Diane Kruger) jer im njegova odjeća daje „ono nešto" - ono što nemaju ostali (to nije ni grubi seksipil ni sramežljiva sterilnost, već nešto između).

                             Britanska klasika&djevojački A-kroj i poslovna elegancija

Dizajner je prije same revije izjavio kako je htio stvoriti žensku verziju engleskog dandy-gospodina. Takvo nešto posve je shvatljivo, naročito ako obratite pažnju na način kako se igra klasičnim odjevnim elementima i modnim detaljima - od smeđih „geek" torbi, do visokih cipela i dječačke linije koja ne zavodi suprotni spol.  

Mladenački Philip za ljubitelje elegancije. Uspjeh zagarantiran.

Objavljeno: 16.09.2010. u 12:49

VIDEO

vrh stranice
p p