SELF

3 čarobne lokacije u Zagrebu koje su kao stvorene za intimno vjenčanje

Romantične lokacije koje oduzimaju dah!
Dolazak nešto toplijeg vremena kao da najavljuje da je pred nama još jedna sezona vjenčanja! Iako nemamo ništa protiv onih zimskih, proljetna vjenčanja posebna su po tome što nude nešto širi spektar mogućnosti i kreative kada je organizacija ovog najvažnijeg dana u životu u pitanju. Tako su vjenčanja na otvorenom unazad nekoliko sezona apsolutni hit, a ako maštate o bajkovitoj kulisi prirode i otvorenog prostora, onda imamo 3 sjajna prijedloga za vas!

Možda nisu toliko popularna kao ona velika, tradicionalna vjenčanja, pandemija korona virusa uvelike je izmijenila donedavnu scenu vjenčanja, pa su tako male, intimne ceremonije u krugu najmilijih nešto za što se sve više parova odlučuje. Osim jednostavnosti same organizacije, mala vjenčanja pružaju i nešto drugačiji odabir lokacije od onih tipičnih odabira koji uključuju velike sale. U nastavu smo izdvojili 3 prekrasna mjesta u Zagrebu gdje možete organizirati intimno čarobno vjenčanje, a kojem neće nedostajati glamura i posebnosti!

Klub Šumica (Brestovačka cesta 181)

Ako ste svoje vjenčanje zamišljali u čarobnoj šumi, onda je event prostor Kluba Šumica nešto što će vaša maštanja pretvoriti u stvarnost. Ova prekrasna lokacija nalazi se u Sesvetskoj šumi na adresi Brestovačka cesta 181 te je kao stvorena za proljetna vjenčanja. Na 17000 kvadrata šume nalazi se zatvoreni prostor od 730 kvadrata i 190 kvadrata terase, pa su tako moguće opcije otvorenog i zatvorenog tipa vjenčanja. Prostor je uređen rustikalno, ali s modernim pomakom te sadrži i romantičnu kulisu koja će savršeno zaokružiti vaš poseban dan, a ugostiti može oko 200 osoba.

Kuglana (Grmoščica desna 40)

U prostor bivše kuglane, okružen šumom smjestilo se jedno od najposebnijih mjesta za intimna vjenčanja u Zagrebu - Kuglana. Baš kao što mu i samo ime kaže, prostor je uređen u industrijskom stilu, pa se tako u fokusu nalazi zid s otkrivenim ciglama, no interijer je izrazito prilagodljiv baš svakom stilu uređenja i moodu vjenčanja. Njegov kapacitet se kreće od 50 do 100 uzvanika pa je kao takav idealan za mala intimna vjenčanja!

Restoran Muzej (Trg Republike Hrvatske 10)

Sigurni smo da ste primijetili restoran i kavanu Muzej smještenu u „Muzeju za umjetnost i obrt” na najljepšem trgu grada Zagreba „Mažuranićevom Trgu” u sklopu Hrvatskog narodnog kazališta, Pravnog fakulteta, Muzičke akademije, no jeste li znali da se u njegovoj samoj unutrašnjosti nalazi jedna od najljepših terasa u gradu Zagrebu? Predivan atrij unutar arhitektonske građevine okružen vrtom i impresivna fontana sasvim su dovoljni da ovaj najvažniji dan izgleda baš kao iz bajke. Ako tražite lokaciju nadohvat ruke, onda je ovo izbor s kojim nema greške!

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.03.2023. u 11:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p