SELF

Ako idete na ljetno vjenčanje, pronašli smo najljepšu haljinu koja će vas oduševiti na prvu!

Model od kojeg zastaje dah!

Sezona vjenčanja je u punom jeku i vjerujemo da ste pozvani barem na jedno te muku mučite s time što odjenuti. Ipak, ponuda omiljenih brendova je bolja no ikada, a pogotovo kada govorimo o luksuznim inačicama. Stoga, ako ste u mogućnosti uložiti u dobar komad koji će uvijek biti jednako atraktivan, pronašli smo predivnu romantičnu haljinu koja nas je osvojila na prvu!

Riječ je o Giambattista Valli haljini koja je kreirana specijalno za suradnju s Mytheresom. Ova ekskluzivna suradnje privukla je puno pažnje, a iako se može pronaći još komada, nas je očarala romantična haljina koja je idealna za sve posebne prigode, ali ponajviše vjenčanja. Dizajnom vrlo jednostavna, a tako posebna, haljina dolazi u nježnoj ružičastoj boji koja je prošarana bijelim elementima i neupadljivim cvjetnim uzorkom. Sam kroj je fluidan, odnosno zvonolik, a dinamika je postignuta s efektnim rukavima i otvorenim ramenima. Također, valja istaknuti da je ovaj model načinjen od svile, pa je kao takav i izuzetno ugodan za nošenje, a dio na predjelu grudi, načinjen je u korzet stilu što sve skupa haljini daje divnu siluetu i naglašava ono najljepše.

Što se tiče modnih dodataka, predlažemo da se odlučite za jednostavne i decentne detalje koji će dopustiti haljini da dominira. U tom pogledu, naši favoriti su jednostavne sandale u primjerice srebrnim ili zlatnim tonovima, a od nakita biramo tanje naušnice ili ogrlice. Poigrati se možete s prstenjem, ali i torbicom koja može biti u nekoj jarkijoj boji.

Iako je riječ o poprilično skupoj haljini, ovo je vječni komad koji ne poznaje rok trajanja, pa ako si isti možete priuštiti, haljina može biti vaša putem sljedećeg linka!

Giambattista Valli (£ 3,185)

 

Foto: Instagram, Mytheresa
Objavljeno: 23.06.2022. u 16:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p