SELF

Ako tražite fotografa za vjenčanje ne propustite zaviriti na ovih 5 Instagram profila!

Fotografija je najljepša uspomena na dan vjenčanja!

Planiranje vjenčanja zahtjeva mnogo obraćanja pažnje na detalje, a kako biste sve to ovjekovječili, odabir dobrog fotografa nalazi se visoko na listi prioriteta. U posljednje vrijeme fotografiranje vjenčanja je zaista podignuto na višu razinu, a kod nas već možete pronaći pregršt kreativaca čije fotografije izgledaju poput najboljih editorijala.

Organiziranje vjenčanja može biti jako stresno, posebno ako ne znate gdje biste počeli s istraživanjem. Kako bismo vam olakšali potragu za jednom od najvažnijih stvari koje morate prekrižiti na “to do” listi prije vjenčanja, izdvojili smo hrvatske fotografe čiji nas je rad oduševio.

Kao što smo rekli fotografiranje vjenčanje je definitivno podignuto na višu razinu, tako da ako malo pročešljate društvene mreže sigurno ćete pronaći fotografa koji će odgovarati vašem senzibilitetu. Isto tako važno je da nađete nekoga s kim ćete se maksimalno opustiti i unaprijed dogovoriti sve detalje, kako na dan vjenčanja ili fotografiranja ne biste osjećali dodatni pritisak. Dakle, sve što trebate je odvojiti dovoljno vremena za izbor prave osobe za vas i prepustiti se konceptu odabranog fotografa. Isto tako, ne zaboravite dati svoj input u vidu toga što vam je važno zabilježiti i tko su osobe s kojima želite imati uspomene na jedan od najvažnijih dana u životu.

U nastavku pogledajte fotografe čiji nas rad ostavlja bez teksta i koji su na najljepši mogući način obilježili veliki dan mnogih mladenaca.

Aleksandra Đorđić Rudan 

Mateja Vrčković

Iva i Ivan Šipoš

Andrea Grzičić

Irina & Matej

Objavljeno: 28.12.2022. u 09:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p