SELF

Bliži se Dan očeva: Pravo je vrijeme da učinite nešto posebno za tatu!

Uoči Dana očeva zahvalimo se svim tatama na jedan poseban način!

Roditeljstvo, balansiranje privatnog i poslovnog života nisu nimalo lagani zadatci. Dan očeva prava je prilika da obratimo pažnju na to kako se tate nose sa svim tim izazovima. Danak modernog i užurbanog života osjetimo svi bez iznimke, zato smo uoči ovog posebnog dana, koji obilježavamo 19. ožujka, odlučili pokazati zahvalnost tatama koji su nam siguran oslonac tijekom cijelog života!

Uloga očeva u obiteljskom životu izrazito je važna, stoga je ključ zdrave sredine za odgajanje djece kvalitetan partnerski odnos u kojem će se svaka osoba osjećati ispunjeno u zajednici, ali i kao individua. Izjednačavanjem važnosti roditeljskih uloga majki i očeva postajemo svjesniji da i tatama treba vremena samo za njih. Osim toga, muškarci nisu uvijek naviknuti da dijele svoje emocije i ono što ih muči pa mogu zaboraviti na to koliko je važno da se dobro osjećaju u vlastitoj koži kako bi bili podrška svima koji ih trebaju.

Svi se možemo složiti da pauziranje svakodnevice ponekad može biti oslobađajuće iskustvo koje nam vraća energiju za sve svakodnevne napore koje ulažemo u privatni i profesionalni život. Zato se ove godine sjetite svih sjajnih tata koje poznajete i dajte im do znanja koliko su važni i nezamjenjivi. Tate su oni koji nas najčešće uče novim vještinama kao što su vožnja bicikla ili automobila, stoga će savršen poklon za svakog tatu biti upravo to - iskustvo iz kojeg može naučiti nešto novo. Kada darujemo avanturu, zapravo darujemo vrijeme i priliku osobi da se razvija i raste kroz nove izazove. Zato iskoristite idealnu priliku i darujte nezaboravne uspomene s obitelji ili prijateljima koje omogućuje LAST MINUTE rent-a-car. Usluga rent-a-cara idealan je poklon za sve očeve jer tako mogu barem jedan dan posvetiti brizi o sebi uživajući u vožnji i odlasku na kratki odmor.

Ako se ne možete sjetiti kada ste zadnji put nešto posebno učinili za tatu, nikada nije kasno jer još uvijek stignete zahvaliti im na ogromnom strpljenju, ljubavi i svom znanju koje vam prenose ovim originalnim poklonom. Uoči Dana očeva LAST MINUTE rent-a-car omogućuje -25% popusta unosom promo koda DANOCEVA na sva vozila do 19.03., a najam se može iskoristiti sve do 31.03. Tate imaju jednako važnu ulogu u našem odrastanju kao i u odraslom životu, a ako to zaborave, na nama je da ih barem jedan dan u godini posdjetimo na to koliko nam znače.

Više o ponudi možete saznati na poveznici!

Foto: Unsplash, Pexels

** Sadržaj nastao u suradnji s tvrtkom Last Minute Rent a Car

Objavljeno: 14.03.2023. u 15:53

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p