SELF

Divne manikure za vjenčanje koje će poželjeti svaka mladenka!

Ideje koje će vas oduševiti na prvu!

Kažu kako je ovo godina s najvećim brojem vjenčanja posljednjih godina. Ne čudimo se da je tome tako jer je puno parova i po par puta pomicalo datume tijekom korona krize kojoj smo svi nazočili, a što je napokon iza nas i wedding boom je u punom jeku. Puno je detalja na koje buduća mlada treba obratiti pažnju na tako važan dan, a manikura je svakako detalj koji upravo na dan vjenčanja dolazi posebno do izražaja i prava zvijezda reflektora u trenutku izmjene prstenja. Nakon što ste odabrale vjenčanicu, cipele, frizuru, nakit i makeup, preostaje manikura kao još samo jedna slatka muka u nizu!

Da vam uskočimo u pomoć i skratimo vrijeme skrolanja po Instagramu i Pinterestu u danima kada ionako ne znate gdje vam je glava, izdvojili smo ideje predivnih elegantnih manikura kao inspiraciju za vaš poseban dan. Na vama je izbor hoće li to biti klasičan french, nude i krem minimalističke nijanse, tradicionalna nježna mliječno ružičasta ili pak malo odvažnije opcije s plavim detaljima (jer hej, i to je prilika za ubaciti 'something blue'). Trenutno su mega popularne manikure s nešto neobičnijim dizajnom, različitim apstraktnim geometrijama i linijama, inicijalima, pa čak i elegantnim oslikavanjem cvijeća.

Jeste li skloniji tradiciji ili pak rušite tradicijske običaje, ovo je vaš dan do najmanjeg detalja i sve odluke su samo vaše. Prilagodite ga sebi i svom stilu do najmanjeg detalja jer najvažnije je da se osjećate dobro i budete sretni – jer sretna i nasmijana mlada je ona najljepša!

Stoga, kako bismo vam olakšali odabir, u nastavku smo izdvojili nekoliko ideja za koje smo sigurni da će vas oduševiti na prvu!

Foto: Instagram
Objavljeno: 08.07.2022. u 13:45

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p