SELF

Domaći brend nakita uz koji ćete se osjećati kao kraljica na dan svog vjenčanja!

Detalji koji čine razliku!
Sigurni smo da ne postoji važnija stvar od odabira vjenčanice, a zatim i cipela ako se pita bilo koju mladenku. Međutim, kako bi na dan vjenčanja zaista zablistali u svom najboljem izdanju, detalji su ti koji čine razliku. Osim tradicionalnog odabira nakita kao što su prstenja, naušnice ili ogrlica, nas je osvojio romantični nakit za glavu koji unosi delikatnu i bajkovitu energiju u svaki look. Predivne krune i dodatke za kosu pronašli smo u ponudi jednog domaćeg brenda, a sigurni smo da će i vas osvojiti na prvi pogled!

Iza Perlet-a stoji kreativka Greta Miloš koja je prije nekoliko godina pokrenula brend specijaliziran za izradu vjenčanih ukrasa za kosu. Perlet ukrasi za kosu isključivo su ručno rađeni, a poseban dizajn i proces osmišljavanja čine ih unikatnim komadima koji će jedinstveno pristajati svakoj mladenki.

Dizajn je mahom inspiriran cvjetnim uzorcima i stiliziranim linijama. Ova cvjetna rapsodija u kosi izrađena je uglavnom od fine žice, riječnih bisera, kristala i naravno cvjetnih komponenti. Ukrasi u neutralnim i zlatnim tonovima s lakoćom će se uklapiti uz različite stilove vjenčanica i vrste frizura. Istovremeno nježan i upečatljiv detalj u kosi bit će “točka na i" koja će bez sumnje upotpuniti savršen dan.

Svi proizvodi brenda dostupni su putem službenog web shopa, a ukrase je moguće isprobati uz prethodnu najavu na zagrebačkoj adresi Perlet Showroom-a.

Foto: Instagram
Objavljeno: 14.01.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p