LIFESTYLE

Društvena igra idealna za Valentinovo: upoznajte bolje svog partnera i ludo se zabavite!

Igra koja potiče komunikaciju i zbližavanje!

Ako još niste smislili kako ćete s voljenom osobom provesti Valentinovo ili niste prirodno romantični, imamo genijalno rješenje malog domaćeg brenda. Naime, pronašli smo društvenu igru idealnu za parove koja će vam omogućiti da se još bolje upoznate i ludo zabavite. O čemu je riječ saznajte u nastavku članka!

Dakle, radi se o društvenoj igri Srcopol, domaćeg brenda Slova pišu priču. Igra je namijenjena parovima, bez obzira na dužinu ljubavnog staža. Srcopol je kreiran kako bi potakao komunikaciju i bliskost, a igri ne nedostaje ni zabavnog karaktera. Koncept se sastoji od ploče za igru s posebnim nizom izazova i po 25 kartica istine ili izazova. Uz to, pakiranje sadrži dvije figurice, kockice i upute za igranje. Kako vam igra ne bi brzo dosadila, tu je i nekoliko polja s QR kodom koja otvaraju dodatan niz izazova. U igri ćete naravno naići i na škakljivih pitanja koja će dodatno potaknuti zabavu i zbližavanje. Još jedna prednost je relativno malo i praktično pakiranje koje omogućuje da igru ponesete sa sobom ako planirate romantični vikend.

Iako često čujemo izjave poput onih da Valentinovo ništa ne znači jer se trebamo voljeti svaki dan, ruku na srce, to nije uvijek lako uskladiti sa svakodnevnim tempom života. Slažemo se da odnose treba njegovati svaki dan, no nema razloga postavljati nerealna očekivanja u vezi. Baš zbog toga, nema ništa loše u tome da jedan dan u godini bude posebno posvećen ljubavi. Ako vam se Srcopol čini kao zabavan način da provedete kvalitetno vrijeme s voljenom osobom, više informacija možete saznati ovdje.

Foto: Instagram
Objavljeno: 29.01.2023. u 00:00
Tagovi: Valentino

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p