SELF

Hit s Amazona: Vodootporni Uno možete igrati u bazenu, moru, rijeci, na plaži...

Popularna igra u sasvim novom obliku

Najbolja zanimacija na plaži su definitivno kartaške igre. Nakon sunčanja, plivanja i pića u omiljenom beach baru kao razbibriga najbolje može poslužiti dobra knjiga, križaljka ili društvena igra ako na plaži niste sami. Na popularnoj online trgovini Amazon nerijetko pronađemo viralne proizvode koji su zabavni i korisni. Takva je i verzija popularne igre Uno koja je stvorena za ljeto.

Riječ je o vodootpornoj i plutajućoj verziji popularne igre s kartama - Uno, koju sigurno ne moramo detaljnije objašnjavati. Igra pripada brandu Mattel i poprilično smo sigurni da su je svi barem jednom igrali. Cilj igre je prvi se riješiti karata ili samo 'zagorčati' život suigračima s +2 ili +4 karticama.

Nekoliko je vodootpornih verzija ove igre, Uno Splash, Uno H2O i Uno H2O to go koja je najbolja opcija za putovanje. Ova verzija razlikuje se od ostalih verzija jer karte na rubovima imaju rupu kroz koju se može privući pripadajuća karika. Tako ćete izbjeći rasipanje i gubljenje karata, a uvijek ćete ih s lakoćom pronaći u torbi za plažu. Uno H2O to go dostupan je na Amazonu po trenutnoj cijeni od oko 20 eura, dakle nešto više od osnovne igre. Proizvod potražite na poveznici. 

Foto: Instagram
Objavljeno: 15.07.2023. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p