SELF

H&M ima najljepše ljetne haljine za trudnice!

Modeli koji su komforni, ali i stylish!

Trudnoća je bez imalo razmišljanja posebno, ali i izazovno stanje u životu svake žene. Upravo zato, odjeća je segment koji ne bi trebao zadavati dodatne ‘glavobolje’, već naprotiv, olakšati cijeli proces. Kako su pred nama vrući ljetni dani, kada je riječ o trudničkoj garderobi, u fokusu su jednostavni i lagani komadi, a u tom slučaju - haljine se nameću kao nepogrješiv odabir!

Kao što smo spomenuli, haljine su jedan od omiljenih odabira kada je riječ o trudničkoj modi, a pogotovo tijekom ljetnog perioda godine. Tako smo mi ovog puta odlučili zaviriti u aktualnu H&M ponudu i moramo priznati da smo oduševljeni jednostavnim, ali stylish asortimanom. Naime, radi se o basic modelima s trendi detaljima, a nama je su posebno za oko zapele haljine upotpunjene prugicama, odnosno cvjetnim motivima. Ove zaigrane modele je tako lako kombinirati i baš uvijek izgledati sjajno, no volite li ipak potpuno clean look, u ponudi se mogu pronaći i takvi modeli. Primjerice, haljina u neutralnim tonovima upotpunjena zanimljivim naborima naš je apsolutni favorit koji možete nositi u dnevnim, kao i večernjim varijantama, stoga tražite li funkcionalan model, ovo je haljina koja se mora pronaći u ormaru svake trudnice. Nadalje, tu su i klasični oversized modeli koji iznimno udobni, a koje možete upotpuniti zanimljivom trakom, odnosno remenom kako biste kreirali nešto dinamičniji styling.

Stoga, kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih haljina za trudnice iz aktualne H&M ponude koje su se pokazali kao ultimativni ljetni favoriti!

34,99 €

39,99 €

17,99 €

19,99 €

19,99 €

24,99 €

24,99 €

19,99 €

24,99 €

24,99 €

24,99 €

35,99 €

39,99 €

Foto: H&M, Instagram
Objavljeno: 11.07.2022. u 14:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p