SELF

H&M ima odličnu kolekciju igračaka za vaše mališane koja će vas oduševiti na prvu!

Didaktičke igračke koje će djeca obožavati!
Ako ste u potrazi za stylish dodatcima kojima ćete ukrasiti sobu vašeg mališana, ne tražite dalje jer omiljeni brend H&M Home ima genijalnu novu kolekciju koja, osim što će uljepšati baš svaki prostor, djeluje itekako poučno na vaše dijete!

Svi znamo koliko su mala djeca znatiželjna i koliko važnih razvojnih prekretnica prelaze u prvim godinama života. A osim bezbroj klasičnih igračaka koje obično preplavljuju dječje sobe, nova H&M kolekcija omogućit će vam da gotovo svaka igračka koju ćete pronaći u kolekciji pokreće moždane vijuge i otvara prostor za edukativnu igru s djetetom kojeg će zasigurno zaintrigirati boje i dizajn koje prevladavaju samom kolekcijom. Od neodoljivih tepiha s brojkama, preko abecednih igračaka pa sve do “školica” tepiha, u novoj kolekciji pronaći ćete zaista pregršt korisnih i prekrasno dizajniranih dodataka koji će svaku dječju sobu učiniti neodoljivom.
 
A kako bismo vam olakšali izbor, u nastavku smo izdvojili naše favorite koji su nam odmah zapeli za oko, a koje će bez imalo sumnje oduševiti i vaše dijete. Potpunu kolekciju potražite na službenoj stranici. 

Tepih (350 kn)

 Ukrasna slova (90 kn)

 Košara (180 kn)

 Tepih (700 kn)

 Tepih (400 kn)

 Košara (150 kn)

 Košara (150 kn)

 Zidna dekoracija (130 kn)

 Posteljina (200 kn)

 Košara (200 kn)

 Jastuk (180 kn)

Foto: H&M Home
Objavljeno: 13.08.2022. u 09:06

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p