SELF

H&M ima preslatku alpaka kolekciju za uređenje dječje sobe koju će vaši mališani obožavati!

Divni komadi koji su nas osvojili na prvu

Ako ste i vi jedni od onih koji su odrastali u kasnim devedesetima, sigurno ste se barem jednom, gledajući najnovije trendove u dekoraciji dječje sobe, s malom dozom zavisti prisjetili naših poprilično dosadnih interijera koji nisu izgledali ni približno kreativno i cool kao dječji interijeri kakve danas viđamo, a zbog kojih se nerijetko poželimo i vratiti u djetinjstvo!

No, ako vi niste imali stylish sobu o kakvoj ste samo mogli sanjati, to ne znači da istu ne možete pružiti vašim mališanima. Prilikom odabira idealnih komada kojima ćete personalizirati prostor imajte na umu kako bi svaka dječja spavaća soba trebala biti praktična i elegantna jer, osim što želite stvoriti prostor koji će izgledati zaista lijepo, bitno je pronaći i način na koji ćete s lakoćom održavati red i spremati sve igračke i ostale potrepštine koje će svakodnevno biti ''razbacane'' po sobi. Isto tako, ne želite prostor koji je toliko uređen da ćete sputavati svoje dijete u igranju i na koncu, u samoj ulozi djeteta. Svakako savjetujemo da prilikom uređenja sobe uključite i djecu; Navedite ih da s vama pregledaju ideje i u igri odaberu boje, igračke i ostale predmete koji će krasiti njihovu sobu.


A kada ugledate najnoviju kolekciju za dječju sobu koju potpisuje brand H&M Home, sasvim smo sigurni kako poželjeti baš sve artikle u kolekciji u kojoj glavnu ulogu igra popularni motiv - alpake i drugih životinjica koje će zasigurno oduševiti vaše mališane! Od preslatke posteljine, divnih spremnika za igračke pa sve do genijalnih dekoracija za zid, u najnovijoj kolekciji H&M-a svako će dijete pronaći ponešto za sebe! Potpunu kolekciju potražite na linku.

Kušin za pod (35,00 €)

 Tepih od jute (30,00 €)

 Jastuk (5€)

 Torba za plažu (18,00 €)

 Polica (13,00 €)

 Igračka slon (30€)

 Spremnik (15,00 €)

 Posteljina (25,00 €)

 Tepih (79,99 €)

 Ukras za zid (12,99 €)

 Ukras (9,99 €)

 Pamučna viseća dekoracija (79,99 €)

Objavljeno: 17.05.2022. u 15:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p