SELF

H&M ima preslatku novu kolekciju koja ima baš sve potrebno za najljepšu dječju sobu!

Kolekcija u koju smo se zaljubili na prvi pogled

Jeste li primijetili kako je u posljednjih nekoliko godina estetika dječjeg interijera doživjela svojevrsnu renesansu? Više nego ikada prije, dizajn za djecu postao je vizualno privlačan i odraslima i djeci, omogućujući tako proizvodima da se sjajno uklope u ostatak doma.

Dokaz tomu je i najnovija dječja kolekcija koju potpisuje H&M Home, u čije smo se neodoljive predmete zaljubili na prvi pogled! Baš svaki komad iz kolekcije prekrasno je dizajniran i sofisticiran, a u isto vrijeme poigravanjem vedrih boja i lepršavih uzoraka pokazuje kako je dječja soba prostor za kreativnost i zabavu! Trešnjice, psi i pruge... Zašto se zadovoljiti samo jednim uzorkom kada ih možete kombinirati uz ove profinjene sheme boja i izrazito elegantne oblike koji izgledaju kao prava, mala umjetnička djela. Od preslatke posteljine, divnih tepiha, još ljepših igračaka i neodoljivih kutija za pohranu, najnovija kolekcija s potpisom H&M-a oduševila je i velike i male, a moramo priznati da smo se i mi sami na trenutak poželjeli vratiti u djetinjstvo... U nastavku članka izdvojili smo nama omiljene komade, a potpunu kolekciju potražite na službenoj stranici!

Plišanac pas (18€)

Posteljina (24,99 €)Držač za olovke (7,99 €)Jastučnica (12,99 €)Pamučna košara (19,99 €)Zidni ukras (7,99 €)Košara za igračke (24,99 €)Zidni ukras (9,99 €)Košara za pohranu (9,99 €)Igračka plišanac (4,99 €)Vješalica (19,99 €)

Foto: H&M Home
Objavljeno: 24.04.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p