SELF

Iskoristite priliku i potpuno besplatno posjetite Finsku u sklopu jedinstvenog ‘tečaja sreće’!

Sjajna ponuda najsretnije nacije na svijetu!
Finska je već godinama na glasu kao jedna od najsretnijih nacija na svijetu, a sada ova skandinavska zemlja neke od svojih tajni želi podijeliti i s ostatkom svijeta, nudeći svima zainteresiranima novi "majstorski tečaj sreće koji će se ovog lipnja održati u finskoj regiji Lakeland.

Posljednjih pet godina Finska je zauzimala prvo mjesto u Svjetskom izvješću o sreći, što je ponukalo turistički ogranak zemlje - Visit Finland da plati sve troškove za 10 putnika koji će letjeti u zemlju na četverodnevni seminar. Masterclass će se održati u Kuru Resortu od 12. do 15. lipnja, a osmišljen je kako bi pomogao putnicima da otkriju svojeg "unutarnjeg Finca", kako kažu iz Visit Finland organizacije. Stručni treneri će voditi sudionike i učiti ih "uravnoteženom načinu života" fokusirajući se na četiri područja: prirodu i stil života, zdravlje, dizajn te hranu i opću dobrobit pojedinca.
 
Zašto su Finci najsretnija nacija na svijetu? 

Odgovor na ovo pitanje mogao bi imati veze s njihovim "bliskim odnosom s prirodom i prizemnim stilom života", kaže Heli Jimenez, viši direktor u Business Finland, vladinoj organizaciji koja promiče putovanja. No, suprotno uvriježenom mišljenju, Finci tvrde da sreća nije neko mistično stanje, već vještina koja se može naučiti i dijeliti, što je i cilj ovog jedinstvenog ljetnog putovanja u ovu prelijepu skandinavsku zemlju. Zainteresirani sudionici mogu se prijaviti online do 2. travnja, pojedinačno ili u paru, a proces prijave uključuje ispunjavanje online obrasca, nakon čega slijedi izazov na društvenim mrežama na TikToku ili Instagramu. Kako bi sudjelovali u izazovu, kandidati moraju izraditi sadržaj koji pokazuje zašto su "možda potajno Finci" i objasniti zašto žele pohađati masterclass. Više informacija otkrijte ovdje.
Foto: Instagram
Objavljeno: 20.03.2023. u 11:03

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p