SELF

Izdvojili smo 10 fenomenalnih vjenčanica koje za četrdesetak eura možete unajmiti s ASOS-a!

Pristupačne i atraktivne opcije za vaš veliki dan

Vjenčanica je neupitno jedna od najvažnijih haljina u našem životu i nije neobično da su mnoge buduće mladenke spremne za nju izdvojiti pravo malo bogatstvo. Ipak, činjenica je kako je u pitanju haljina koju ćemo obući samo jednom i nakon vjenčanja će najvjerojatnije skupljati prašinu u našem ormaru, a iz ovog se razloga sve više žena odlučuje za unajmljivanje vjenčanice.

Međutim, cijene unajmljivanja raskošnih vjenčanica vrlo su visoke te nerijetko dosežu cifre i preko 1000 eura. Mladenke koje razmišljaju praktično ili ne raspolažu velikim budžetom stoga su se okrenule ponudi high street brendova, u kojoj sve češće viđamo vrlo atraktivne vjenčanice po prihvatljivoj cijeni. ASOS je jedan od omiljenih izbora u ovoj kategoriji, a obožavateljice njihovog dizajna zasigurno će razveseliti vijest da je ova popularna shopping platforma prošlog tjedna počela iznajmljivati komade za svečane prilike.

Naime, ASOS je udružio snage s vodećom britanskom platformom za iznajmljivanje Hirestreetom, omogućivši najam 180 modela odabranih iz popularnih internih linija ASOS Design, ASOS Edition i ASOS Luxe. Cijene ovih komada na ASOS-ovoj stranici kreću se do 317 eura, no na Hirestreetu ih je sada moguće unajmiti za dvadesetak eura. U ponudi su se našle i brojne sjajne vjenčanice različitih stilova, čije se cijene najma kreću od svega dvadesetak eura, ovisno o modelu i duljini perioda najma. Izdvojili smo nekoliko fenomenalnih modela kao stvorenih za vaš veliki dan!

ASOS (najam od 35 €, cijena 185 €)


ASOS (najam od 60 €, cijena 318 €)


ASOS (najam od 25 €, cijena 127 €)


ASOS (najam od 30 €, cijena 150 €)


ASOS (najam od 40 €, cijena 208 €)


ASOS (najam od 54 €, cijena 289 €)


ASOS (najam od 35 €, cijena 185 €)


ASOS (najam od 50 €, cijena 266 €)


ASOS (najam od 54 €, cijena 289 €)


ASOS (najam od 35 €, cijena 185 €)

Foto: Instagram, ASOS
Objavljeno: 31.05.2023. u 11:42

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p