SELF

Izdvojili smo nekoliko najljepših buketa koji će upotpuniti baš svako vjenčanje!

Trendi buketi koji neće proći nezapaženo

Iako odabir buketa iz snova na prvu može zvučati kao prilično lak zadatak , svaka mlada itekako dobro zna da je konačna odluka mnogo teža od bezbrižnog skrolanja i listanja te spremanja lijepih slika vjenčanih buketa. I dok se svi možemo složiti s činjenicom da je potraga za idealnim buketom jedna zaista slatka ''briga'', prilikom odabira vjenčanog cvijeća svakako valja imati na umu nekoliko važnih čimbenika...

Osim što morate uzeti u obzir sezonu i doba godine u koje će se vjenčanje održati, tema vašeg vjenčanja i paleta boja drugi su čimbenici koji će utjecati na to koje vrste cvijeća imaju smisla sačinjavati buket na vaš veliki dan. Na primjer, ako planirate rustikalno ljetno vjenčanje ili jesensko vjenčanje u planinama, vrtne ruže ili divlje cvijeće svakako su bolji izbor od primjerice kala za cvjetne aranžmane, pa tako i za vaš buket koji ćete nositi na dan vjenčanja. A ako ste pak svoj savršen dan odlučili provesti na otvorenom, okruženi zelenilom, jednostavni buketi s nekoliko upečatljivih, osobnih detalja su odabir s kojim nećete pogriješiti. Iako su trenutno najpopularniji upravo spomenuti minimalistički, prirodni buketi koji odišu jednostavnošću, brojne su opcije i za one koji vole nešto šarenije latice i ukrase koji, pomno odabrani, mogu postati elegantan i poseban buket koji neće proći nezapaženo.

A kako bismo vam pomogli u ovoj malenoj, ali itekako važnoj odluci, izdvojili smo najljepše trendi bukete s najpopularnijim cvijećem, lišćem i zelenilom za vjenčanja koji su u posljednje vrijeme preplavili društvene mreže, a svakako savjetujemo da bilježite one biljke koje izazivaju vaše zanimanje i koje bi sjajno nadopunile estetiku planiranog vjenčanja.

Foto: Instagram
Objavljeno: 06.03.2022. u 00:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p