SELF

Izdvojili smo nekoliko najljepših cipela u kojima ćete zablistati na svom vjenčanju

Savršen par za veliki dan

Popis aktivnosti i obaveza ususret vjenčanju može biti zaista dug. Između ostalog, tu je odabir lokacije, uređenja prostora, ali i savršene vjenčanice i – idealnih cipela! Kako bismo vam pomogli u potrazi za onima koje će stajati kao salivene, istražili smo ponudu i pronašli divne modele!

Bez obzira naginjete li jednostavnim salonkama u bijeloj boji ili neobičnim cipelama s dozom ekstravagancije, cipele koje ćete nositi na vjenčanju trebale bi biti udobne, ali i u skladu s vašim stilom i estetikom jer taj dan je – vaš! Ipak, većina mladenki traži elegantne i blistave modele koji će se odlično kombinirati s bijelim outfitom. Jednostavne bijele cipele sa srednjom visinom pete najsigurniji su model kada je u pitanju svadbeni look za minimalistice. S druge strane, ljubiteljice ponešto upečatljivijih opcija birat će cipele sa svjetlucavim kristalićima koje dodaju još veću dozu svečanosti, a sve popularnije su i neodoljive prozirne cipele koje izgledaju kao stvorene za modernu Pepeljugu.

Koliko god biste željeli ne misliti na funkcionalnost i dugotrajnost, kod odabira cipela za vjenčanje uzmite u obzir i to koliko ćete ih moći koristiti nakon svog velikog dana. Kriteriji? Kvaliteta i bezvremenski stil. Dobra vijest u tom slučaju je da su dozvoljeni i ponešto luksuzniji klasici! Iz tog razloga donosimo najljepše primjerke iz high street trgovina, ali i s poznatih dizajnerskih adresa. Ovo je naš odabir!

Manolo Blahnik (1125 €), Zara (350 kn)

Stradivarius (195 kn)

Zara (400 kn), Christian Louboutin (695 €)

Jimmy Choo (895 €), Amina Muaddi (865 €)

Rene Caovilla (970 €)

Bershka (300 kn), Bershka (400 kn)

Stradivarius (200 kn), Mango (250 kn)

Foto: Instagram, Stradivarius, Mango, Bershka, Rene Caovilla, Jimmy Choo, Amina Muaddi, Zara, Christian Louboutin, Manolo Blahnik
Objavljeno: 25.10.2022. u 16:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p