SELF

Izdvojili smo nekoliko prekrasnih modela cipela u kojima ćete rado izreći sudbonosno 'da'!

Cipele koje oduzimaju dah!
Kada su vjenčanja u pitanju, najviše naše pažnje okupira odabir vjenčanice, a gdje se nerijetko u potragu za idealnim modelom upuštamo mjesecima prije samog vjenčanja. No, osim haljine u kojoj ćemo zablistati na mnogima najvažniji dan u životu, važan je odabir i detalja koji će upotpuniti naš glamurozni look, a govorimo naravno o cipelama...

Na prvu neprimjetne, ali itekako začin koji će upotpuniti našu odjevnu kombinaciju, odabir cipela za vjenčanje ne bi trebao biti prepušten slučaju, već itekako zaslužuju našu punu pažnju. Osim što je važno da upotpune našu odjevnu kombinaciju te učine da se taj dan osjećamo kao da smo u nekoj najljepšoj Disneyevoj bajci, jednako tako je važno da odabrani model bude udoban. Udobnost je nešto što često ostavljamo po strani kada je finalni look za vjenčanje u pitanju, no riječ je o itekako važnom segmentu koji uvelike može narušiti cjelokupni dojam samog vjenčanja, stoga definitivno odaberite model koji laska vašem cjelokupnom izdanju, ali i u kojem se osjećate dobro.

Nadalje, osim što su cipele savršeni dodatak vjenčanici, one također preuzimaju i ulogu wow faktora. Ovisno o tome koliko je vaša vjenčanica glamurozna, odaberite model koji će se sjajno uklopiti u sam vibe vjenčanja. Primjerice, nešto upečatljiviji modeli cipela idealan su odabir kada se radi o jednostavnim vjenčanicama, dok će klasika biti sjajan odabir i kod raskošnih vjenčanica. Kako izgledaju najljepše vjenčane cipele za sezonu pred nama otkrijte u nastavku, a sigurni smo da se iz naših favorita nećete skidati niti nakon što veliki dan završi!

Mango (250 kn), Zara (350 kn)

Asos (37 £), Mohito (260 kn)

Bershka (400 kn)

Asos (35 £), (37 £)

Asos (41 £), Bershka (400 kn)

Zara (400 kn), (300 kn)

Foto: Instagram, Zara, Mohito, Bershka, Asos, Mango
Objavljeno: 25.08.2022. u 13:19

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p