SELF

Izdvojili smo nekoliko stylish i praktičnih torbi za mame

Torbe koje osvajaju svojim izgledom, ali i praktičnosti
Mijenjanje pelena definitivno je neizbježan dio brige o maloj djeci, pa se tako često pronađemo u situaciji da si taj proces maksimalno olakšamo, pogotovo ako smo u pokretu. Upravo zato su torbe za mijenjanje pelena neizostavan dodatak svake obitelji s bebom ili malim djetetom. Ovdje nije riječ o klasičnim torbama, već o modelima koji kombiniraju praktičnost sa stilom kako bi organiziranje pelena, vlažnih maramica, rezervnih odjevnih komada i ostalih potrepština koje su potrebne tijekom brige o mališanima bilo što jednostavnije i praktičnije.

Torbe za mijenjanje pelena prije svega su osmišljene kako bi olakšale život roditeljima i skratile vrijeme koje provode u traženju potrebnih stvari, pa tako danas možemo pronaći razne modele koji jednako osvajaju i svojim dizajnom. Ovakav tip torbi možete pronaći s nizom pretinaca, džepova i pregrada koje omogućavaju organizirano spremanje pelena, vlažnih maramica, bočica, pribora za njegu i igračaka, pa ćete sve što trebate imati pri ruci, ali i izgledati stylish.

Koju torbu odabrati?

Kada su u pitanju torbe za mijenjanje pelena, stil nikako ne zaostaje za funkcionalnošću. Tako u sve većem broju high street trgovina možete pronaći modele koji se izdvajaju svojim dizajnom, bojama, materijalima, pa svaki roditelj može pronaći torbu koja odgovara njihovom osobnom stilu. Bilo da volite više klasičan, elegantan izgled ili živahne boje i uzorke, baš svatko može pronaći model po svojoj mjeri, a u nastavku smo izdvojili nekoliko prekrasnih high street modela.

Mango 15.99 €, H&M £25.00

Reserved 45,99 €, Mango 25.99 €

Zara 15,95 €, 45,95 €

Zara 49,95 €, 19,99 €

Zara 55,95 €, 39,95 €

Foto: Instagram, Zara, Mango, Reserved, H&M
Objavljeno: 06.09.2023. u 10:30
Tagovi: torba, ženska torba

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p