SELF

Jeste li primijetili roze balone na glavnom zagrebačkom trgu? Evo koja poruka se krije iza njih!

Rozi centar glavnih gradova u regiji na Dan Žena od Zagreba do Skopja
Trg bana Josipa Jelačića jutros je osvanuo u magičnim rozim balonima koji su pojedinačno na vrpcama imali zavezane make up proizvode. Svi slučajni prolaznici mogli su uzeti balon i make up poklon uz tekstualnu poruku podrške. 

Slavljenje žena i njihova podrška oduvijek je bilo duboko ugrađeno u DNK make-up brendova essence i CATRICE. Svojim proizvodima i vrijednostima žele slijediti glavni cilj da se svaka osoba na svijetu osjeća ljepšom. Međutim, ova dva brenda ne zalažu se samo za osnaživanje žena, već brinu i o našoj planeti. Stoga su važnost dali razgradivim balonima koji ne zagađuju okoliš. Sarajevo, Beograd i Skopje također su zablistali u kampanji #magicforwomensday.

 

U svim životnim nedaćama, borbama, zavrzlamama, usponima i padovima, 8. mart je dan kada će žene same sebe potapšati po ramenu i spoznati put koji su proputovale i koliko snova ispunile, dan kad će si oprostiti i poneku pogrešku i shvatiti koliko su danas mudrije, iskusnije, nježnije, hrabrije… Zbog toga su make-up brendovi essence i CATRICE odlučili razveseliti žene i sve one koji slave Dan žena i prirediti im pravu #magicforwomensday.

Foto: PR
Objavljeno: 08.03.2023. u 11:50

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p