SELF

Jeste li znali da će poznati toranj na Sljemenu s novootvorenim vidikovcem uskoro postati hit lokacija za najljepša vjenčanja u Zagrebu?

Otvoren impresivni sljemenski vidikovac 360°
Možemo slobodno reći kako je toranj na Sljemenu jedan od najprepoznatljivijih simbola grada Zagreba. Smješten na samom vrhu Parka prirode Medvednica, sljemenski toranj najviša je turistička točka u hrvatskoj metropoli, a nedavno je u sklopu tornja otvoren i novi vidikovac Sljeme 360°, koji se nalazi na nadmorskoj visini od nevjerojatnih 1118 metara, i koji od prvog dana privlači ogroman broj građana i turista na Sljeme.

I zaista, doživljaj Zagreba iz ptičje perspektive iskustvo je koje ne želite propustiti, a sigurni smo kako ćete s ovog mjesta snimiti neke od uvjerljivo najljepših fotografija zagrebačkog kraja. Vidikovac pruža očaravajući i jedinstven pogled na impresivnu ljepotu Medvednice, ali i panoramski pogled na čitav grad, Hrvatsko zagorje i slovenske Alpe. No, ono što nas je posebno oduševilo jest mogućnost najma čitavog tornja koji možete iskoristiti za organizaciju privatnih događaja kao što su razne proslave, promocije i vjenčanja koja će zasigurno postati apsolutni hit na ovoj impresivnoj lokaciji. 
 
Mnoštvo novih sadržaja u narednim mjesecima

Kao što su i sami naveli na službenim stranicama, u nadolazećim mjesecima planiraju se izgraditi brojni sadržaji koji će predstavljati spoj turizma, sporta i kulture. Tako se uskoro planira urediti stijena za penjanje u podnožju tornja, zipline s vrha tornja, rotirajuća šipka, a čak je u planu i izgradnja muzeja čokolade te muzeja koji će čuvati najveća dostignuća hrvatskog sporta. Ipak, sasvim smo sigurni kako će upravo vjenčanja na ovom impresivnom tornju biti najveća atrakcija u čitavoj regiji, a koji će ujedno postati i ‘najviša’ sala za vjenčanja u čitavoj zemlji! Više detalja stiže uskoro, a sve novosti pratite na službenoj stranici.
Foto: Instagram
Objavljeno: 25.05.2023. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p