SELF

Jeste li znali da postoji igra koja će djevojačke i momačke zabave učiniti nezaboravnima?

'Sve što se dogodi na djevojačkoj zabavi ostaje na djevojačkoj zabavi'

Dan vjenčanja je jedan od najposebnijih dana u životu većine nas. Ako ste se odlučili na ovaj korak, vrlo vjerojatno će tom važnom dan prethoditi nezaboravne zabave u krugu prijatelja. Djevojačke i momačke zabave jedan su od trenutaka koje ćete zauvijek pamtiti, a na domaćem tržištu postoji i društvena igra koja će se pobrinuti za to da zabave na manjka.

Riječ je društvenim igrama za djevojačku i momačku zabavu koje su smišljene, kreirane i napravljene u Hrvatskoj s ciljem da djevojačka i momačka postanu i ostanu nezaboravne.

'Djevojačka Zabava je društvena igra koja podiže atmosferu, zbližava team bride i garantira nezaboravnu djevojačku večer. Mlada, kuma i ostale djevojke prolaze kroz niz zabavnih polja kreiranih baš za proslavu djevojačke večeri, pa tako na primjer ispunjavaju zadatke kao što su piješ ako nemaš odjevnu kombinaciju za vjenčanje ili reci mladoj savjet za uspješan brak.', objašnjava Antonija koja stoji iza brenda Slova Pišu Priču.

'Na ploči se nalaze i polja za izvlačenje dva tipa kartica, 'piješ ako' i 'istina/izazov' ispod kojih se kriju dodatni zadaci, npr. piješ ako si vidjela vjenčanicu ili jesi li ikada imala profil na Tinderu /pokaži svima svoje najbolje plesne korake.', dodaje Antonija.

Naravno kao i svaka igra, i ova igra ima cilj, a to je simbolična diploma 'Spremna za udaju'. Mlada prolazi kroz 5 ključnih polja na kojima se nalaze strugalice, a ispod svake od njih se nalazi pitanje za mladu. Ako mlada uspješno prođe kroz svih 5 polja sa strugalicama osvaja diplomu koju ispunjava i uručuje kuma. Uz igru dolazi i fora potvrda za sve sudionike kojom djevojke svojim potpisom potvrđuju nekoliko izjava, a između kojih je i da sve što se dogodi na djevojačkoj zabavi ostaje na djevojačkoj zabavi. Na jednakom principu funkcionira i igra za momačke zabave uz nešto drugačije, ali jednako zabavne izazove.

Foto: Slova Pišu Priču
Objavljeno: 13.07.2023. u 16:00
Tagovi: vjenčanja

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p